Arctic Freezer 7x vs Dark Freezer x94

Bende Dark'ı kullanıyorum, 95 TDP'li X3440 yazın 66 kışın 40 derecelerde seyrediyor. Yazın OC yapamıyorum fakat kışın OC yapabiliyorum. Sizin işlemcinizin TDP değeri daha düşük olduğuna göre soğutmadan yana hiçbir sıkıntı olmayacaktır, lakin bu soğutucu takanların yarısı anakartını kırıyor. Benimki de 3-5 derece yamuldu. Takmak o kadar zor ki. Bu sebepten dolayı Arctic'i öneririm. Stok fan kullanırken kışın overcloksuz bile 100 derece olup kapanıyordu işlemci. ( Bahsettiğim 66 ve 40 derece yük altında).

Arctic'i ben de kullanıyorum, Ryzen 3300X ile.

Arctic'i ben de kullanıyorum, Ryzen 3300X ile.

Montajı ve soğutma konusunda memnun musunuz?

Montajı ve soğutma konusunda memnun musunuz?

Montajı kolay bayağı. Soğutma konusunda iş görüyor, bir de bana silikon piyangosu vurmadı o yüzden Core Performance Boost açık kullanıyorum (Ryzen'larda işlemcileri ısıtır bu özellik). Buna rağmen 70 derece ve altında tutabiliyor oyunlardayken.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Montajı kolay bayağı. Soğutma konusunda iş görüyor, bir de bana silikon piyangosu vurmadı o yüzden Core Performance Boost açık kullanıyorum (Ryzen'larda işlemcileri ısıtır bu özellik). Buna rağmen 70 derece ve altında tutabiliyor oyunlardayken.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Talihsizliğiniz için üzgünüm. İşlemcimin Çarpan kilidi açık olmadığı için OC (Hız Aşırtma) işlemi uygulamayacağım. Stok fana göre 10 derece fark oluşursa benim için yeterlidir. Soğutucu geldikten sonra değerlerini aktaracağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı