Arctic Freezer III 360 işlemci soğutucusu Cooler Master TD500 V2 kasasına sığar mı?

senturk19

Kilopat
Merhaba başlıkta belirttiğim gibi kasa Cooler Master TD500 V2 soğutucu ise Arctic III 360mm düşünüyorum, kasaya sığar mı? Sığmaz ise en fazla aynı fiyat bandında soğutucu önerilerine de açığım.

İşlemci: AMD 9700X.
RAM: https://www.teknobiyotik.com/gskill...cl32-ram-bellek-f5-6400j3239g16gx2-tz5nr.html
(Belleklere çarpma durumu var mıdır?)
Arctic soğutucu şu an 6200 lira gibi fiyat bulunmakta bu bile benim için yüksek bir fiyat ancak daha iyisi var derseniz en fazla çıkabileceğim fiyat üstüne bir 500-600 lira daha olur, uygun fiyat olursa daha güzel tabii ancak performansın yanında güvenilirlik ve sessizlik de önemli daha önce ucuz fiyatla aldığım soğutucu da fanların bozulup aşırı gürültü yapması gibi sorunlarla karşılaştım o sebeple ucuz olsun diye dandik bir ürüne yaklaşmak dahi istemiyorum, bu arada hava soğutma önerilerine de açığım yeter ki kaliteli olsun RGB'li olup olmaması da fark etmez hatta RGB olmaması daha iyi.

Artıc radyatör + fan 63mm, kasa Max 55mm destekliyor görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…