Arctic Freezer vs Lian Li

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, geçen hafta Lian Li Galahad 360mm White sıvı soğutmamı servise göndermiştim. Değişim kararı çıktı fakat ellerinde beyaz renk kalmadığını ve gelip gelmeyeceğinin belli olmadığını söylediler. 1 yıl önce 1550 TL'ye almıştım. Sizlere sormak istediğim ise acaba para iadesi alıp Arctic Freezer'a mı geçsem yoksa Lian Li Siyah alsam mı? Lian Li sırf beyaz diye almıştım şu an kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Liquid Freezer II'nin radyatörü Galahad'ın radyatöründen daha kalın, bu yüzden ölçüm yapman lazım kalınlığa göre. Eğer sığarsa geçebilirsin (fan kalınlığını da hesaba katarak ölç), sığmazsa Lian Li'de de kalabilirsin ikisi de kaliteli.

Hocam biliyorum ama Siyah Galahad sanki içime sinmiyor.
Lian Li Global ile iletişime geç. Yurt dışından değişim sağlarlar.

Oxyd Bilişim garantili öyle bir şeyi kabul edeceklerini sanmıyorum.

Hocam biliyorum ama Siyah Galahad sanki içime sinmiyor.

Oxyd Bilişim garantili öyle bir şeyi kabul edeceklerini sanmıyorum.
Ne alaka? Kullandığın ürün Lian Li. Gidip de Corsair sıvı soğutmasını Lian Li Global'e söyle demiyoruz Dene işte şansını sorması da parayla değil ya. Ki burada haklısın yani.

Ne alaka? Kullandığın ürün Lian Li. Gidip de Corsair sıvı soğutmasını Lian Li Global'e söyle demiyoruz Dene işte şansını sorması da parayla değil ya. Ki burada haklısın yani.
Bu dediğin şey İthalatçı garantili Xbox alıp Microsoft garantili demek gibi bir şey.

Biliyorum ama kabul edeceklerini sanmam. Yine de deneyeceğim şansımı.
https://www.amazon.com.tr/Arctic-Li...8WRWNNZ9/ref=pd_lpo_3?pd_rd_i=B08WRWNNZ9&th=1 Bu ürün nasıldır Freezer 360 II ile arasında fanlardan dolayı performans farkı var mı?
@Sir Benjamin Hocam 1550 TL para iadesi alıp üstteki modeli mi alayım yoksa 14 ay garantili sıfır Siyah Galahad ile devam mı etsem?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…