Berke Uzun Decapat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 84 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar MSI B550 Gaming Edge Wi-Fi anakart kullanıyorum. Ryzen 7 5800X için Arctic lf II 280 aldım. Kasam Corsair 5000X. Kurulum yapamıyorum akıl sağlımı resmen tükettim. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2022
Arkadaşlar MSI B550 Gaming Edge Wi-Fi anakart kullanıyorum. Ryzen 7 5800X için Arctic lf II 280 aldım. Kasam Corsair 5000X. Kurulum yapamıyorum akıl sağlımı resmen tükettim. Yardımcı olabilir misiniz?
3 394919 Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.589 Makaleler 1 Çözümler 12 14 Kasım 2022 #2 Berke Uzun dedi: Arkadaşlar MSI B550 Gaming Edge Wi-Fi anakart kullanıyorum. Ryzen 7 5800X için Arctic lf II 280 aldım. Kasam Corsair 5000X. Kurulum yapamıyorum akıl sağlımı resmen tükettim. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Öncelikle sakin ol yoksa daha da karıştırırsın, ilk olarak soğutucunun işlemciye temas edeceği yüzeyde ki braketimi yerleştir. Daha sonra soğutucu borusu katlanmadan kasanın üstüne soğutucu bloğu fansız şekilde yerleştir, fanları en son takacaksın.
Berke Uzun dedi: Arkadaşlar MSI B550 Gaming Edge Wi-Fi anakart kullanıyorum. Ryzen 7 5800X için Arctic lf II 280 aldım. Kasam Corsair 5000X. Kurulum yapamıyorum akıl sağlımı resmen tükettim. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Öncelikle sakin ol yoksa daha da karıştırırsın, ilk olarak soğutucunun işlemciye temas edeceği yüzeyde ki braketimi yerleştir. Daha sonra soğutucu borusu katlanmadan kasanın üstüne soğutucu bloğu fansız şekilde yerleştir, fanları en son takacaksın.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.093 Makaleler 1 Çözümler 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #3 Kurulumun hangi aşamasını yapamadığına ve neler denediğine dair biraz daha ayrıntılı bilgi paylaşabvilir misin?
Kurulumun hangi aşamasını yapamadığına ve neler denediğine dair biraz daha ayrıntılı bilgi paylaşabvilir misin?
Flapers Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 3.115 Çözümler 10 14 Kasım 2022 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
HSENX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 1.035 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #5 yardımcı olur umarım hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yardımcı olur umarım hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Berke Uzun Decapat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 84 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #6 Arkadaşlar soğutmayı başarılı bir şekilde monte ettim teşekkür ederim destekleriniz için