FloryXl Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #1 Soru başlıktaki gibi, Arctic 700 TL daha pahalı sizce hangisini almalıyım? Ve ek olarak 2 sorum var onlar ise; 1. Soğutma performansı olarak hangisi daha iyi? 2. Hangi sıvı soğutma daha sessiz çalışır? Yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2023
Soru başlıktaki gibi, Arctic 700 TL daha pahalı sizce hangisini almalıyım? Ve ek olarak 2 sorum var onlar ise; 1. Soğutma performansı olarak hangisi daha iyi? 2. Hangi sıvı soğutma daha sessiz çalışır? Yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum.
Erdem Productions Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #2 Aynı kararsızlığı 280mm vs 240mm de yaşadım DeepCool LS520 aldım memnunum Max 75 derece gördüm bugüne kadar.
Aynı kararsızlığı 280mm vs 240mm de yaşadım DeepCool LS520 aldım memnunum Max 75 derece gördüm bugüne kadar.
FloryXl Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #3 Erdem Productions dedi: Aynı kararsızlığı 280mm vs 240mm de yaşadım DeepCool LS520 aldım memnunum Max 75 derece gördüm bugüne kadar. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken mi o sıcaklığı gördün? Yoksa Prime95 gibi bir testdemi.
Erdem Productions dedi: Aynı kararsızlığı 280mm vs 240mm de yaşadım DeepCool LS520 aldım memnunum Max 75 derece gördüm bugüne kadar. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken mi o sıcaklığı gördün? Yoksa Prime95 gibi bir testdemi.
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #4 FloryXl dedi: Soru başlıktaki gibi, Arctic 700 TL daha pahalı sizce hangisini almalıyım? Ve ek olarak 2 sorum var onlar ise; 1. soğutma performansı olarak hangisi daha iyi? 2. hangi sıvı soğutma daha sessiz çalışır? Yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum. Genişletmek için tıkla... Arctic tartışmasız en kaliteli sıvı soğutmaya sahip markalara öncülük ediyor DeepCool biraz daha fiyat performans bir ürün Arctic 22.5 desibel seste 200-1800 RPM devirde Deep cool 500-2250 RPM hızında ses olarak Arctic daha iyidir muhtemelen.
FloryXl dedi: Soru başlıktaki gibi, Arctic 700 TL daha pahalı sizce hangisini almalıyım? Ve ek olarak 2 sorum var onlar ise; 1. soğutma performansı olarak hangisi daha iyi? 2. hangi sıvı soğutma daha sessiz çalışır? Yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum. Genişletmek için tıkla... Arctic tartışmasız en kaliteli sıvı soğutmaya sahip markalara öncülük ediyor DeepCool biraz daha fiyat performans bir ürün Arctic 22.5 desibel seste 200-1800 RPM devirde Deep cool 500-2250 RPM hızında ses olarak Arctic daha iyidir muhtemelen.
Afaki Kilopat Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 937 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #5 Arctic derim.
Azuha Hectopat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 518 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #6 Arctic hem soğutmada hem de sessizlikte önde. Yalnız kasanızın ölçülerini iyi kontrol edin, Arctic'in radyatörleri daha kalın oluyor.
Arctic hem soğutmada hem de sessizlikte önde. Yalnız kasanızın ölçülerini iyi kontrol edin, Arctic'in radyatörleri daha kalın oluyor.
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #7 Soğutma + sessizlik istersen Arctic bütçeden kısıp Arctic kalitesinde performans + ses istersen LT720.
Soğutma + sessizlik istersen Arctic bütçeden kısıp Arctic kalitesinde performans + ses istersen LT720.
FloryXl Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #8 Miraç Gürbüz dedi: Soğutma + sessizlik istersen Arctic bütçeden kısıp Arctic kalitesinde performans + ses istersen lt720. Genişletmek için tıkla... Performans + ses iyiymiş hocam gece gece hiç güleceğim yoktu nedense çok komik geldi
Miraç Gürbüz dedi: Soğutma + sessizlik istersen Arctic bütçeden kısıp Arctic kalitesinde performans + ses istersen lt720. Genişletmek için tıkla... Performans + ses iyiymiş hocam gece gece hiç güleceğim yoktu nedense çok komik geldi
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #9 FloryXl dedi: Performans + ses iyiymiş hocam gece gece hiç güleceğim yoktu nedense çok komik geldi Genişletmek için tıkla... Öyle oluyor cidden ben kasa içindeki fan sesine pompa sesine tahammül edemiyorum diye gittim Corsair aldım.
FloryXl dedi: Performans + ses iyiymiş hocam gece gece hiç güleceğim yoktu nedense çok komik geldi Genişletmek için tıkla... Öyle oluyor cidden ben kasa içindeki fan sesine pompa sesine tahammül edemiyorum diye gittim Corsair aldım.
FloryXl Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #10 Miraç Gürbüz dedi: Öyle oluyor cidden ben kasa içindeki fan sesine pompa sesine tahammül edemiyorum diye gittim Corsair aldım. Genişletmek için tıkla... ondan önce hangi soğutma vardı ?
Miraç Gürbüz dedi: Öyle oluyor cidden ben kasa içindeki fan sesine pompa sesine tahammül edemiyorum diye gittim Corsair aldım. Genişletmek için tıkla... ondan önce hangi soğutma vardı ?