shinochou Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 115 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Back-end Developer 22 Ekim 2023 #31 ThyphooN dedi: hocam aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Yok indirim bekliyorum şansıma herşey girdi bu aio ve islemci girmedi.
ThyphooN dedi: hocam aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Yok indirim bekliyorum şansıma herşey girdi bu aio ve islemci girmedi.
ThyphooN Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 193 22 Ekim 2023 #32 arctic indirimdeydi inventus da
shinochou Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 115 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Back-end Developer 22 Ekim 2023 #33 ThyphooN dedi: arctic indirimdeydi inventus da Genişletmek için tıkla... Ne zaman hala indirimde mi akakçeden takip ediyordum ben ? Kaça düşmüştü ? Şuan indirim devam ediyor satın alıyorum çok teşekkür ederim. Satın aldım. Vallahi sadece akakçeden takip ediyordum indirimleri bilmiyordum burayı. Çok teşekkür ederim. Son düzenleme: 22 Ekim 2023
ThyphooN dedi: arctic indirimdeydi inventus da Genişletmek için tıkla... Ne zaman hala indirimde mi akakçeden takip ediyordum ben ? Kaça düşmüştü ? Şuan indirim devam ediyor satın alıyorum çok teşekkür ederim. Satın aldım. Vallahi sadece akakçeden takip ediyordum indirimleri bilmiyordum burayı. Çok teşekkür ederim.
ThyphooN Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 193 23 Ekim 2023 #34 shinochou dedi: Ne zaman hala indirimde mi akakçeden takip ediyordum ben ? Kaça düşmüştü ? Şuan indirim devam ediyor satın alıyorum çok teşekkür ederim. Satın aldım. Vallahi sadece akakçeden takip ediyordum indirimleri bilmiyordum burayı. Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... 3800 liraydı hocam en son hayırlı olsun
shinochou dedi: Ne zaman hala indirimde mi akakçeden takip ediyordum ben ? Kaça düşmüştü ? Şuan indirim devam ediyor satın alıyorum çok teşekkür ederim. Satın aldım. Vallahi sadece akakçeden takip ediyordum indirimleri bilmiyordum burayı. Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... 3800 liraydı hocam en son hayırlı olsun