Arctic Liquid Freezer II vs 240 vs Noctua NH-D15

kekek

Centipat
Daha fazla  
i7 12700'lü sistem kuruyorum ve Arctic Liquid Freezer II 240 aldım. Lakin ben de paranoya başladı. AiO'ya sızıntı yapar sistemi patates ederse diye. Sizce bu ciddi bir ihtimal mi? Yoksa kendi kendie abartıyor muyum? Bunu iade edip Noctua NH-D15 alınır mı diye düşünüyorum.

Noctua NH-D15'ya gelince kasama sığar 4000D Corsair ama anakartım olan MSI Pro B660-A DDR4 da çok sıkışıklık yaratıp RAM'leri takmamda sorun çıkarır mı? Ya da GPU'ya çok yakın olur mu? Diye düşünmüyor değilim.

Danışmak istedim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığın soğutucu piyasada satılan AIO'ların en iyisi neredeyse. Hiçbir şey olmaz rahatça kullanabilirsin. Üst tarafa takacaksan eğer anakartın heatsinki çok büyük değilse problem yaşamazsın. Ama eğer büyük ise belki zorlayabilir.

Arctic Liquid Freezer, kaliteli üründen yapılıyor. Sadeliği ön planda tutuyor diye bilmeyenler gözden kaçırıyor. Işıklı mışıklı olmadığı için sanırım. Ama soğutma bakımından arkadaşın da dediği gibi "neredeyse" kısmını çıkararak bence en iyisi. Zamanında araştırmıştım ve her yol ona gidiyordu.

Eğer almasaydınız Noctua önerebilirdim. Önermemin sebebi aldığınız ürünün kötü olduüundan değil. Hava soğutma sevmemdendir. ALdığınız ürün gayet kaliteli ve kullanışlı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı