Arctic MX-4 2 vs. Cooler Master HTK-002

Makaleler
17
Yer
İzmir
RAM
Kingston Fury Beast (16GB) 2x8 3200MHz CL16
Ekran kartı
Sapphire RX 570 ITX 4GB
Anakart
Gigabyte B450M K
İşlemci
AMD Ryzen 3 3100
Merhaba. İşlemcim ve özellikle ekran kartım için termal macun alacağım. İşlemcim için aslında gerekli değil oyunlarda 65 maksimum 70 derece. Prime95 ile yüke sokunca 80 derece. Ekran kartım ise oyunlarda ve yüklerde 80 derece sabit diyebilirim. Sizce hangi termal macunu almalıyım?

ITX RX 570 4 GB var. 4-5 yıldır kullanıyorum 1 kere bile değişmedi termal macun.

130TL = Arctic MX-4 2020 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr (AR-ACTCP00002B) | Teknobiyotik

67TL = Cooler Master Htk-002 Hıgh Performance Thermal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Aralarında çok fark yok ise ucuzu alıp geçerim ama ciddi fark var ise mecburum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmem, belli olmaz.
Oda sıcaklığı, kasa içi hava sirkülasyonu, macun kalitesi gibi etkenler var.
Yani şöyle anlatayım evin en sıcak odası benim odam garip şekilde. Odamın tam yanında oda var aynı yere bakıyor ama orası daha ferah.

Kasam FSP CMT110A modeli. Önde 2 adet, üstte 1 adet ve son olarak egzoz fanı mevcut. Forumda okudum yan kapağı açınca derece düşüyorsa hava sirkülasyonu kötü demekmiş. Ben öyle denedim ve 1 derece bile oynamadı yani mantıken iyi oluyor. Dediğim gibi macun sürülmedi. Boşuna para da vermek istemem yani şuan da UV araştırıyorum işe yararsa yenilemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı