Merhaba. İşlemcim ve özellikle ekran kartım için termal macun alacağım. İşlemcim için aslında gerekli değil oyunlarda 65 maksimum 70 derece. Prime95 ile yüke sokunca 80 derece. Ekran kartım ise oyunlarda ve yüklerde 80 derece sabit diyebilirim. Sizce hangi termal macunu almalıyım?
ITX RX 570 4 GB var. 4-5 yıldır kullanıyorum 1 kere bile değişmedi termal macun.
Yani şöyle anlatayım evin en sıcak odası benim odam garip şekilde. Odamın tam yanında oda var aynı yere bakıyor ama orası daha ferah.
Kasam FSP CMT110A modeli. Önde 2 adet, üstte 1 adet ve son olarak egzoz fanı mevcut. Forumda okudum yan kapağı açınca derece düşüyorsa hava sirkülasyonu kötü demekmiş. Ben öyle denedim ve 1 derece bile oynamadı yani mantıken iyi oluyor. Dediğim gibi macun sürülmedi. Boşuna para da vermek istemem yani şuan da UV araştırıyorum işe yararsa yenilemem.
Gerçekten ciddi anlamda fark var Mesela yan odaya giriyorum camı çok az açık ve ferah. Benim odamın camı hiç kapanmaz girdiğin anda hamama girer gibi sıcak hava bulutu vuruyor insana
Gerçekten ciddi anlamda fark var Mesela yan odaya giriyorum camı çok az açık ve ferah. Benim odamın camı hiç kapanmaz girdiğin anda hamama girer gibi sıcak hava bulutu vuruyor insana