Arctic MX-4 2019 alınır mı?

KlausMksn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, termal macun alacağım 3 yıldır termal macun yenilemedim. Ekran karı ve işlemci sıcaklıklarım boşta 34 oyun oynarken ise 55 60 arası gelip gidiyor Arctic Mx-4 2019 Termal Macun 4 Gr | Trendyol bu macunu almayı düşünüyorum. Önerir misiniz ve birkaç olumsuz yorum gördüm, sizin düşünceleriniz nelerdir?

Aynı macunu ben de Trendyoldan aldım. İşlemci sıcaklığım 75 dereceye kadar çıkarken bunu sürdükten sonra 81 dereceye kadar çıktı. Yani, en azından ben tavsiye etmiyorum.

Gayet güzel bir macun. Ekran 'karı'nıza sürüp sıcaklıkları düşürebilirsiniz. Ayrıca sıcaklıklar kötü değil.

Ben aldım 2015'ten beri içi açılmamış olan GTX970'ime bu sene içini açıp temizliğini yaptım ve çok fark etti. 4770K'ya da aynı şekilde etkisi epey büyük oldu.
Aynı macunu ben de Trendyoldan aldım. İşlemci sıcaklığım 75 dereceye kadar çıkarken bunu sürdükten sonra 81 dereceye kadar çıktı. Yani, en azından ben tavsiye etmiyorum.
Yanlış sürmüş, fazla sürmüş vesaire olabilir misiniz acaba ?

Sahte ürün almışsınız sanırım. Alınabilecek en iyi mağaza Teknobiyotik'tir çünkü sahte ürün gönderme gibi bir ihtimalleri yok.

Belki Trendyol bana sahte ürün satmıştır bilemem, yaşadığım durumu anlattım.

Ayrıca macunu hem az, hem fazla, hem orta derecede defalarca sürüp sildim, sonuç gene aynıydı.

Teknobiyotik'ten alabilirsin, çoğu yerde sahteleri geziyormuş bu ürünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…