Arctic MX-4 8G 2019 alınır mı?

Hocam bu sahte durumunu birisi daha söyledi nasıl anlayabilirim?
Bu konuya bakınız.

Teknobiyotik MX-4 stokları 1-2 hafta içerisinde düzelecekmiş, bir arkadaş Teknobiyotik'e e-posta atmıştı.

Valla bunu yazmayı pek düşünmüyordum ama, geçen hafta aldım bende 2019 versiyonu şahsen pek memnun kalmadım işe yarıyor ama çok değil, bir iki eksiği var mesela yaşadığım ilk sorun belirli bir süre kullandığımda oyunda misal 60 derece sabit görüyordum iyi hoş ama oyundan çıkıp sistem sıcaklıklarını kontrol ettiğim zaman boşta 40-45 arası görüyordum ki stok macun ile 30 derece ve aşağısına iniyordu bu macundan kaynaklanıyor büyük ihtimalle, bir diğer sorunum ise kağıt üzerinde yazan değerlere hiçbir zaman inanmamışımdır ne termal macun da ne PSU da veya herhangi bir şeyde benim için önemli olan kullanıcı deneyimidir, forumda macun övülüyordu alışveriş sitelerinde de farklı forumlarda da genelde iyi bir kanı vardı aklımda farklı bir iki macun ve yöntem vardı ama uğraşmak istemedim bunu aldım, normalde overclock ile kullanıyorum işlemcimi stok macun ile olabilicak en yüksek değerlerde ortalama oyunlarda 60-65 görür iken aynı değerlerde 70-75 gördüm ki bu beni baya hüsrana uğrattı ve sistemi testlere tabi tuttuğum zaman belirli bir sıcaklık aralığında durmuyor sürekli artmaya devam ediyor bu benden kaynaklanmıyor 5 defa uyguladım hepsinde aynı sonuç. Bilemiyorum alınabilir bir macun overclock yapmıyorsan bir sorun çıkmaz ama şuan hangi termal macun ile kullanıyorsun bilmiyorum ama ona nazaran bir fark görür müsün bilemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı