Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.857 Çözümler 55 Dün 23:07 #21 Particle Cannon dedi: Kule tipi soğutucu alınca yanında TF7 macun gelmişti bayağı beğenip 2 tane extra almıştım onlarla idare edeceğiz artık. Genişletmek için tıkla... Macun deposu mu açacaksınız hocam onlar size yeter zaten
Particle Cannon dedi: Kule tipi soğutucu alınca yanında TF7 macun gelmişti bayağı beğenip 2 tane extra almıştım onlarla idare edeceğiz artık. Genişletmek için tıkla... Macun deposu mu açacaksınız hocam onlar size yeter zaten
BenVarımAmaVarım Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 639 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkiyede yaşamak Dün 23:08 #22 Particle Cannon dedi: Kule tipi soğutucu alınca yanında TF7 Macun gelmişti bayağı beğenip 2 tane extra almıştım onlarla idare edecez artık. Genişletmek için tıkla... Bende kullandım onu gayet güzeldi hiç başka macuna yönelme ihtiyacı hissetmemiştim.
Particle Cannon dedi: Kule tipi soğutucu alınca yanında TF7 Macun gelmişti bayağı beğenip 2 tane extra almıştım onlarla idare edecez artık. Genişletmek için tıkla... Bende kullandım onu gayet güzeldi hiç başka macuna yönelme ihtiyacı hissetmemiştim.
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.722 Çözümler 23 Dün 23:08 #23 Burak Karabal dedi: Macun deposu mu açacaksınız hocam onlar size yeter zaten Genişletmek için tıkla... İşlemci ve ekran kartlarının macunlarını da yenileyince dayanmıyor. BenVarımAmaVarım dedi: Bende kullandım onu gayet güzeldi hiç başka macuna yönelme ihtiyacı hissetmemiştim. Genişletmek için tıkla... Bayağı kaliteli gerçekten İ3 13100F için kullandım boşta 29 derecede dolanıyor.
Burak Karabal dedi: Macun deposu mu açacaksınız hocam onlar size yeter zaten Genişletmek için tıkla... İşlemci ve ekran kartlarının macunlarını da yenileyince dayanmıyor. BenVarımAmaVarım dedi: Bende kullandım onu gayet güzeldi hiç başka macuna yönelme ihtiyacı hissetmemiştim. Genişletmek için tıkla... Bayağı kaliteli gerçekten İ3 13100F için kullandım boşta 29 derecede dolanıyor.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.857 Çözümler 55 Dün 23:09 #24 Particle Cannon dedi: 5 tane bilgisayar var ekran kartlarının macunlarını da yenileyince dayanmıyor. Bayağı kaliteli gerçekten i3 13100F için kullandım boşta 29 derecede dolanıyor. Genişletmek için tıkla... Hey maşallah bolluk var.
Particle Cannon dedi: 5 tane bilgisayar var ekran kartlarının macunlarını da yenileyince dayanmıyor. Bayağı kaliteli gerçekten i3 13100F için kullandım boşta 29 derecede dolanıyor. Genişletmek için tıkla... Hey maşallah bolluk var.
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.722 Çözümler 23 Dün 23:10 #25 Burak Karabal dedi: Hey maşallah bolluk var. Genişletmek için tıkla... 2. Elde ucuza aldığım 10 senelik laptoplar aslında kullanıldıkça çok hızlı kuruyor macunları.
Burak Karabal dedi: Hey maşallah bolluk var. Genişletmek için tıkla... 2. Elde ucuza aldığım 10 senelik laptoplar aslında kullanıldıkça çok hızlı kuruyor macunları.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.857 Çözümler 55 Dün 23:47 #26 Particle Cannon dedi: 2. elde ucuza aldığım 10 senelik laptoplar aslında kullanıldıkça çok hızlı kuruyor macunları. Genişletmek için tıkla... Gerçek yatırımcı budur ya bazen uyguna bir şey görünce alasım geliyor da sonra nereye koyacağım derdi de var.
Particle Cannon dedi: 2. elde ucuza aldığım 10 senelik laptoplar aslında kullanıldıkça çok hızlı kuruyor macunları. Genişletmek için tıkla... Gerçek yatırımcı budur ya bazen uyguna bir şey görünce alasım geliyor da sonra nereye koyacağım derdi de var.