Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.065 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 9 Eylül 2021 #21 Özgür Adam dedi: Kasamda sadece egzoz fanı var. O yüzden MSI kart kullanıyorum. Macun iyice cıfık gibi olmuştu. Yeni macundan sonra derece de bayağı düşüş oldu. Genişletmek için tıkla... Fanlar kaç RPM'de dönüyor hocam?
Özgür Adam dedi: Kasamda sadece egzoz fanı var. O yüzden MSI kart kullanıyorum. Macun iyice cıfık gibi olmuştu. Yeni macundan sonra derece de bayağı düşüş oldu. Genişletmek için tıkla... Fanlar kaç RPM'de dönüyor hocam?
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.165 Çözümler 17 Yer Bursa 9 Eylül 2021 #22 Takeshi Kovacs dedi: Fanlar kaç RPM'de dönüyor hocam? Genişletmek için tıkla... 1 dk şimdi MSI Afterburn açtım hangisi o izleme bölümünde aktif edeyim.
Takeshi Kovacs dedi: Fanlar kaç RPM'de dönüyor hocam? Genişletmek için tıkla... 1 dk şimdi MSI Afterburn açtım hangisi o izleme bölümünde aktif edeyim.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.773 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2021 #23 Güle güle kullanın. Kaliteli macunun farkı da başka oluyor tabii ama genel olarak piyasadaki çoğu macunla bu sıcaklık farkı elde edilebilir. Macunu bitmeye yakın veya kurumuş bir parçaya ne sürersen sür soğur.
Güle güle kullanın. Kaliteli macunun farkı da başka oluyor tabii ama genel olarak piyasadaki çoğu macunla bu sıcaklık farkı elde edilebilir. Macunu bitmeye yakın veya kurumuş bir parçaya ne sürersen sür soğur.