B773 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.281 Çözümler 6 30 Ağustos 2022 #51 Charaa dedi: O fiyatlara çıkmam imkansız. Peki bunun sebebi yanlış sürmek mi yoksa genel olarak laptoplarin sorunu mu? Genişletmek için tıkla... Laptopun sorunu çoğunlukla.
Charaa dedi: O fiyatlara çıkmam imkansız. Peki bunun sebebi yanlış sürmek mi yoksa genel olarak laptoplarin sorunu mu? Genişletmek için tıkla... Laptopun sorunu çoğunlukla.
U Uzaylı10 Yoctopat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 15 27 Şubat 2023 #52 Arctic MX-4 değil de ben Arctic MX-6 düşünüyorum. Masaüstü işlemciye ve Laptop işlemci+ekran kartına. 2gr'lık olanı yeter sanırım.
Arctic MX-4 değil de ben Arctic MX-6 düşünüyorum. Masaüstü işlemciye ve Laptop işlemci+ekran kartına. 2gr'lık olanı yeter sanırım.
C cmanager Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #53 Geçen yaz içi tozlanıp macunu yok olmuş ps4 için kullandım. Sonrasında da sıfırdan topladığım sistemde de kullandım. Tavsiye ederim. Olması gerektiği gibi sürüp dağıttığınız sürece işini yapacaktır.
Geçen yaz içi tozlanıp macunu yok olmuş ps4 için kullandım. Sonrasında da sıfırdan topladığım sistemde de kullandım. Tavsiye ederim. Olması gerektiği gibi sürüp dağıttığınız sürece işini yapacaktır.