Arctic MX-4 sahte mi?

JaggerIV

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, hayırlı forumlar ve hayırlı geceler dilerim. "Hepsiburada" üzerinden Arctic mX- 4 almayı düşünüyorum. Fakat malum sahte veya çakması piyasada çok olan ürünler. Anlayanınız varsa vereceğim linkteki ürünler sahte mi değil mi bakıp yorumlayabilir misiniz?
1.link
2.link

Satıcı Hepsiburada olduğu sürece sorun olmaz. Ben MX6 almanızı tavsiye ederim niye MX4 almak istiyorsun?

İfadeler: GKD
Hepsiburada'nın sattığı ürün neden sahte olsun ki?

Satıcı Hepsiburada olduğu sürece sorun olmaz. Ben MX6 almanızı tavsiye ederim niye MX4 almak istiyorsun?

Yani yorumlarda birkaç kişi sahte vs demiş de o yüzden sormak istedim. Ayrıca MX4 ile MX6 arasında ne fark var bilmiyorum sadece MX4'ü çok önerdiler diye ona yöneldim. Farklarını biliyorsan ve müsaitsen yardımcı olur musun?

Hepsiburada'nın sattığı ürün neden sahte olsun ki?

Ben de onu çok düşündüm ama yorumlarında birkaç kişi vardı sahte diyen.

Bendeki ürün bu şekilde ama eskiden almıştım, güncel üretimler farklı olabilir, stok fotoğraf olduğundan farklı olabilir ama orijinaldir.

İkisini de kullandım, MX-6 daha iyi, daha performanslı.

Ek olarak Hepsiburada satıcılı üründe sahte çıkmaz. Ben defalarca kez aldım.

İfadeler: GKD

Aralarında inanılmaz bir fark yok Max 1-2 derece oynar MX6 viskozitesi daha yüksek yani daha koyu kıvamda bir macun olduğu için daha uzun ömürlü oluyor. Satıcı Teknobiyotik Hepsiburada olduğu sürece güvenebilirsin sıkıntı yok ama mesela Hepsiburada üzerinde saçma bir mağaza/alakasız ürün satan bir yerse tercih etmemelisin.

Tamamdır o hâlde satın aldığımda kıyaslama yapacağım ( alırsam )
Bendekinin kutusundaki QR'ı okuttum ve orijinal siteye yönlendirip ürünün orijinal olduğunu doğruladı, sitedeki orijinal fotoğraflar HB'dakilerle aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…