Arctic MX-4 vs MX-6

L0rrec

Hectopat
Makaleler
11
İşlemci
Ryzen 5 5600
Sizce hangisi alınmalı tabii MX-4 8gr 8.5 ısı iletimi diyor MX-6 ise 4gr 7,5 ısı iletimi diyor.

MX-6 en iyisi diye söyleniyor?

Bir de nasıl sürülmeli? 5 nokta mı? Tek nokta mı? Yoksa ince her yere yayarak mı?

Bende Cooler Master HTK-002 var çok mu kötüdür? Değer mi değiştirmeye?

8.5 isi iletimi daha iyi hocam.
Cooler Master kaliteli marka ne zamandır duruyor o macun yeniyse hiç elleme cooler kalsın.

8.5 isi iletimi daha iyi hocam.
Cooler Master kaliteli marka ne zamandır duruyor o macun yeniyse hiç elleme cooler kalsın.

Yeni sürdüm yani 10 gün falan oluyor aslında Cooler Master MasterGel Pro vardı soğutucudan çıkan biraz ondan koydum biraz bu HTK-002'den yarı yarıya bitti öbürü çünkü

Hocam macunları karıştırmak mantıklı değil hepsi birbirinden farklı özelliklerde çünkü tek bir marka sürünüz.

Hocam macunları karıştırmak mantıklı değil hepsi birbirinden farklı özelliklerde çünkü tek bir marka sürünüz.

Mecbur kaldım hiç sürmemekten iyidir dedim :D

5 nokta sürüyordum Noctua firmasının bir videosunda görmüştüm en iyisi diyorlardı bir de başka videolarda da gördüm. Ryzen için tavsiye ediliyor diye.

2 nokta yaptım MasterGel Pro bitti diğer 2 nokta ve ortadakini ise HTK-002 olandan koydum biri gri biri beyaz.

Peki üstte ki 2 modelden hangisi iyi? MX-6 mı daha iyidir? Bir de macunu nasıl sürüyorsunuz?

Mecbur kaldım hiç sürmemekten iyidir dedim :D

5 nokta sürüyordum Noctua firmasının bir videosunda görmüştüm en iyisi diyorlardı bir de başka videolarda da gördüm. Ryzen için tavsiye ediliyor diye.

2 nokta yaptım MasterGel Pro bitti diğer 2 nokta ve ortadakini ise HTK-002 olandan koydum biri gri biri beyaz.

Peki üstte ki 2 modelden hangisi iyi? MX-6 mı daha iyidir? Bir de macunu nasıl sürüyorsunuz?

Macun kalitelerini tam bilmiyorum
Ben X yapıp bosluklara ufak noktalar atıyorum basit ve etkili.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı