Arctic MX-4 vs MX-6

Termal macun yenileyeceğim. MX-6 ile MX-4 arasında kaldım. Aşağıdaki videoda da test edilmiş gözle görülür bir fark yok ve MX-4 almak F/P açısından daha mantıklı gibi duruyor ama benim aklıma yatmayan şey ömür farkı. Yani MX-6 daha uzun süre dayanabiliyorsa biraz daha para bayılıp onu almak tercih edilebilir.
MX-4'ü pumpouttan şikayet edenler de var baya galiba. MX-6'da böyle bir durumdan şikayet eden gördünüz mü?

Ek olarak işlemcinin macununu sonra da ekran kartınınkini yenileme düşüncem var. 2g yeter mi ikisine sizce?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Termal macun yenileyeceğim. MX-6 ile MX-4 arasında kaldım. Aşağıdaki videoda da test edilmiş gözle görülür bir fark yok ve MX-4 almak F/P açısından daha mantıklı gibi duruyor ama benim aklıma yatmayan şey ömür farkı. Yani MX-6 daha uzun süre dayanabiliyorsa biraz daha para bayılıp onu almak tercih edilebilir.
MX-4'ü pumpouttan şikayet edenler de var baya galiba. MX-6'da böyle bir durumdan şikayet eden gördünüz mü?

Ek olarak işlemcinin macununu sonra da ekran kartınınkini yenileme düşüncem var. 2g yeter mi ikisine sizce?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MX-6'nın viskozitesinin yüksek olması nedeniyle pump-out yapmıyor diye biliyorum mx-4'e göre.

Macunda F/P kasmayın, adam gibi olanı tercih edin. Grizzly olabilir.

Ben de aynı fikirdeyim de zaten ne alacağıma karar veremedim. Grizzly 1gr satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ekran kartı ve işlemciye yeter mi 1g emin değilim.

MX-6'nın viskozitesinin az olması nedeniyle pump-out yapmıyor diye biliyorum mx-4'e göre.

Az değil yüksek viskozitesi. Bayağı yoğun ben de sanmıyorum onun pump-out yapacağını.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı