Arctic MX-4 vs Noctua NT-H1

XBaroas

Hectopat
Daha fazla  
Termal macun alacağım laptopa. Hangisini alsam daha iyi olur laptop açısından?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yoğunluğu daha fazla olan MX-6 mıdır hocam?

Hocam MX-6 kaç yıl gidiyor? Ben zaten 3 ay sonra LGS öğrencisi olacağım o yüzden 3 ay oyun oynayıp oyunları 8.sınıf bitene kadar oyun oynamayacağım bilgisayarda güzel bir şey alayımki LGS öğrencisi olduğum zamanlarda daha fazla performans alarak bir şeyi araştırayım aslında macun alıyorum kısaca bu 1 yıllık süre için yani MX-6 2-3 yıl gitsin yeterdir bana, sonra tekrar kurur zaten.

Son düzenleme:
Yoğunluğu daha fazla olan MX-6 mıdır hocam?

Hocam MX-6 kaç yıl gidiyor? Ben zaten 3 ay sonra LGS öğrencisi olacağım o yüzden 3 ay oyun oynayıp oyunları 8.sınıf bitene kadar oyun oynamayacağım bilgisayarda güzel bir şey alayımki LGS öğrencisi olduğum zamanlarda daha fazla performans alarak bir şeyi araştırmam içinde aslında macun alıyorum kısaca bu 1 yıllık süre için yani MX-6 2-3 yıl gitsin yeterdir bana, sonra tekrar kurur zaten.
2 3 yıl gider.

Ne aldın ne sürdün.

Ben bir şey sürmedim o zamanlar idare ediyorum öyle laptop 4 yıllık oldu, eskidi. Sürseydim o zaman, yine bu zamanlar sürecektim termal macun. Yine kuruyacaktı ben yerinde olsaydım Noctua tercih ederdim şu an. Yalnız akışkanlığı az olan bir termal macun seçin MX-4 almayın MX-4 pumpout etkisi yapıyor yani işlemciden akıyor macun ısı ve FPS değerleriniz tekrar eski haline gelmesin. Akışkanlığı fazla macun seçimi yapın.

Akışkanlığı az*

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı