Tarıkımo Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 636 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mart 2025 #1 Laptop için alacağım ama araştırdığımda ikisi de çok önerilmiş bir türlü emin olamadım fazla bilgim de yok. Siz ne önerirsiniz?
Laptop için alacağım ama araştırdığımda ikisi de çok önerilmiş bir türlü emin olamadım fazla bilgim de yok. Siz ne önerirsiniz?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.949 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #2 Laptop için ikisi de alınmaz. İkisi de pump-out canavarı. Termal ped alın macun yerine. PTM7950 mesela.
Laptop için ikisi de alınmaz. İkisi de pump-out canavarı. Termal ped alın macun yerine. PTM7950 mesela.
Tarıkımo Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 636 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mart 2025 #3 YüzbaşıJohnPrice dedi: Laptop için ikisi de alınmaz. İkisi de pump-out canavarı. Termal ped alın macun yerine. PTM7950 mesela. Genişletmek için tıkla... Bir konuda işlemci ve ekran kartı arasında boşluk varsa ped kullanılır denmiş. Dediğiniz ürün uygun olur mu hepsi için
YüzbaşıJohnPrice dedi: Laptop için ikisi de alınmaz. İkisi de pump-out canavarı. Termal ped alın macun yerine. PTM7950 mesela. Genişletmek için tıkla... Bir konuda işlemci ve ekran kartı arasında boşluk varsa ped kullanılır denmiş. Dediğiniz ürün uygun olur mu hepsi için
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.332 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 28 Mart 2025 #4 Tarıkımo dedi: Bir konuda işlemci ve ekran kartı arasında boşluk varsa ped kullanılır denmiş. Dediğiniz ürün uygun olur mu hepsi için Genişletmek için tıkla... O ürünü kendi laptobum icin kullandim. Gayet uygun.
Tarıkımo dedi: Bir konuda işlemci ve ekran kartı arasında boşluk varsa ped kullanılır denmiş. Dediğiniz ürün uygun olur mu hepsi için Genişletmek için tıkla... O ürünü kendi laptobum icin kullandim. Gayet uygun.
Tarıkımo Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 636 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mart 2025 #5 AliEgemen dedi: O ürünü kendi laptobum icin kullandim. Gayet uygun. Genişletmek için tıkla... Boyutları nasıl olmalı hocam 31x50x0.25mm yeterli olur mu?
AliEgemen dedi: O ürünü kendi laptobum icin kullandim. Gayet uygun. Genişletmek için tıkla... Boyutları nasıl olmalı hocam 31x50x0.25mm yeterli olur mu?