Genel Markalar ARCTICAR ACTCP00080A MX-6 4G Yüksek Performanslı Termal MacunMX-6 4G Yüksek Perform Termal Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Satıcı 183 takipçili biri satın almadan orijinalliği herhangi bir doğrulama yolu yok gibi. Piyasada çok çakma ürün dolaşıyor şahsen ben riske atmazdım.Hepsiburada'da 8 gram MX6 420 TL 150 TL kupon veriyor şu sıralar o daha uyguna gelir bence bilinmedim güvenilir olmayan satıcıdan almaya değmez.
Satıcı 183 takipçili biri satın almadan orijinalliği herhangi bir doğrulama yolu yok gibi. Piyasada çok çakma ürün dolaşıyor şahsen ben riske atmazdım.Hepsiburada'da 8 gram MX6 420 TL 150 TL kupon veriyor şu sıralar o daha uyguna gelir bence bilinmedim güvenilir olmayan satıcıdan almaya değmez.
Satıcı 183 takipçili biri satın almadan orijinalliği herhangi bir doğrulama yolu yok gibi. Piyasada çok çakma ürün dolaşıyor şahsen ben riske atmazdım. Hepsiburada'da 8 gram MX6 420 TL 150 TL kupon veriyor şu sıralar o daha uyguna gelir bence bilinmedim güvenilir olmayan satıcıdan almaya değmez.
Hocalarım kusura bakmayın inventus u biliyordum fakat hiç takipçisi falan olmayınca orijinal kendisi olduğunu düşünmedim siz haklısınız. Normalde Trendyol'da bu tarz firmaların çok takipçisi yorumu vs. oluyor o yüzden yanılgıya düştüm.
Kaliteli bir macun. Laptop'ta kullanıyorum. 6-7 aydır pump-out olmadı. İlk kullandığımda 10 derece fark ettirmişti. Yoğun bir kıvamı var. Viskozitesi yüksek. Sürerken şaşırmayın. Alanlara şimdiden hayırlı olsun.