Arctic MX-6 deneyimim

Hocam kule tipi soğutucunun yanından çıkacak macunu kullanmasak olmaz mı? MX-6 sürmek istiyorum.

Kyronaut uzun süre dayanmıyorsa o zaman gerekmez sürmeye. Ben MX-6 alıp 2 sene bir daha uğraşmak istemiyorum.
Tabiki istediğiniz macunu kullanabilirsiniz. Masraf çıkmanıza gerek yok diye dedim.

Kyronaut ile kendi tecrübem yok. İnternette en çok şikayet edilen sorunu o diye okuyorum.

Hocam selamlar. Çok uzun süre geçmiş ancak bir sorum olacak. Laptop'ta mx6 kullandınız mı? Kullandıysanız ne kadar süre kullandınız, performansını ne kadar korudu?

Hocam selamlar. Çok uzun süre geçmiş ancak bir sorum olacak. Laptop'ta mx6 kullandınız mı? Kullandıysanız ne kadar süre kullandınız, performansını ne kadar korudu?
Çok eski bir dizüstünde kullandım 7-8 ay boyunca korudu. MX-4'den ortalama 4-5 ay daha iyi.

Anladım, ben oyun bilgisayarında kullanmışsınızdır diye düşündüm de.
Kardeşim ben de yeni sürdüm senin gibi merak ediyorum umarım 9 ay dayanır. Oyun bilgisayarında kullanıyorum. Ekstra bilgi öğrenirsen haberleşelim.

Hangisini hocam?
Mx-6 sürdüm i5 4210M ve GTX850M şu an sıcaklıklardan gayet memnunum. İşlemci 94 dereceye kadar çıkıp frekans düşürüyordu. Şimdi yükte 84e kadar çıkıyor bazen 87 falan oluyor ama tekrar 84e geliyor. RDR2 ve Metro Exodus üzerinde denedim. Ekran kartı 80 dereceden 75e düştü. Frekans kısma gibi bir durum yoktu ekran kartında ama yine de 80 derece yüksek. En azından 5 derece kazandık

Bakalım ne kadar dayanacak. Güncellersiniz hocam bilgi için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…