Arctic MX-6 termal macun alınır mı?

Seemih

Decapat
Daha fazla  
RTX 4060 ekran kartı ve Ryzen R7 7840HS işlemcili HP Victus 16 laptopum var. 2 sene önce aldım ilk defa içini açarak fan temizliği ve macun değişimi yapmak istiyorum. Termal macun olarak Arctic MX-6 ve Thermal Grizzly Kryonaut arasında kaldım. Bunlardan hangisi iyidir ve uzun ömürlüdür? Bazıları Thermal Grizzly Kryonaut için pahalı ve hızlı kuruyor demiş. Bazıları Kryonaut yerine hydronaut sürün demiş. Kafam karıştı direkt MX-6 alsam olur mu gideri var mı?

Laptop için macun yerine termal ped alman daha iyi olur.

@Seemih evet mx-6 iyidir. Kendi cihazlarımda kullanıyorum. Viskozitesi daha yüksek ve pump out yapma olasılığı MX-4'e göre daha düşük.

Laptop için macun degil Thermal Pad bak. Hangi linkte daha uyguna geliyorsa ordan al. Hepsi guvenilir.

Son düzenleme:
Ptm7950 veya thermalright helios çok daha mantıklı seçim olur. Mx6 benim laptopumda çok defa pump out yapti mx4de sıkıntı olmamıştı ama bircok insanda tam tersi olmuş

Cevaplarınız için teşekkürler

Bu Honeywell PTM7950 hem CPU hem de GPU için sıcaklık düşürmede etkili mi? Şimdiye kadar hep macunları duyardık bunlar yeni mi çıktı?

Son düzenleme:
Cevaplarınız için teşekkürler

Bu Honeywell PTM7950 hem CPU hem de GPU için sıcaklık düşürmede etkili mi? Şimdiye kadar hep macunları duyardık bunlar yeni mi çıktı?

Ulkemizde yeni yeni duyulmaya basladi laptoplar icin performansi cok daha etkili. Pumpout riskide yok. Evet hem GPU hem CPU icin etkili. Attigim konularda testleri var zaten

Ulkemizde yeni yeni duyulmaya basladi laptoplar icin performansi cok daha etkili. Pumpout riskide yok. Evet hem GPU hem CPU icin etkili. Attigim konularda testleri var zaten
Teşekkür ederim araştırıyorum ve şuana kadar olumsuz bir şey görmedim. Umarım uygulaması da kolaydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…