Laptop için macun yerine termal ped alman daha iyi olur.RTX 4060 ekran kartı ve Ryzen R7 7840HS işlemcili HP Victus 16 laptopum var. 2 sene önce aldım ilk defa içini açarak fan temizliği ve macun değişimi yapmak istiyorum. Termal macun olarak Arctic MX-6 ve Thermal Grizzly Kryonaut arasında kaldım. Bunlardan hangisi iyidir ve uzun ömürlüdür? Bazıları Thermal Grizzly Kryonaut için pahalı ve hızlı kuruyor demiş. Bazıları Kryonaut yerine hydronaut sürün demiş. Kafam karıştı direkt MX-6 alsam olur mu gideri var mı?
RTX 4060 ekran kartı ve Ryzen R7 7840HS işlemcili HP Victus 16 laptopum var. 2 sene önce aldım ilk defa içini açarak fan temizliği ve macun değişimi yapmak istiyorum. Termal macun olarak Arctic MX-6 ve Thermal Grizzly Kryonaut arasında kaldım. Bunlardan hangisi iyidir ve uzun ömürlüdür? Bazıları Thermal Grizzly Kryonaut için pahalı ve hızlı kuruyor demiş. Bazıları Kryonaut yerine hydronaut sürün demiş. Kafam karıştı direkt MX-6 alsam olur mu gideri var mı?
RTX 4060 ekran kartı ve Ryzen R7 7840HS işlemcili HP Victus 16 laptopum var. 2 sene önce aldım ilk defa içini açarak fan temizliği ve macun değişimi yapmak istiyorum. Termal macun olarak Arctic MX-6 ve Thermal Grizzly Kryonaut arasında kaldım. Bunlardan hangisi iyidir ve uzun ömürlüdür? Bazıları Thermal Grizzly Kryonaut için pahalı ve hızlı kuruyor demiş. Bazıları Kryonaut yerine hydronaut sürün demiş. Kafam karıştı direkt MX-6 alsam olur mu gideri var mı?
Laptop için macun degil thermal pad bak. Hangi linkte daha uyguna geliyorsa oradan al. Hepsi guvenilir.
Termal iletken 8.5W Pad -Honeywell PTM7950 faz deÄiÅim silikon ped levha Laptop CPU GPU silikon gres ped - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Honeywell PTM7950 0.25mm Termal Pad - 8.5W/mk
Honeywell PTM7950 termal pad, CPU ve GPU'lar için yüksek performanslı ısı dağılımı sunar. Bu 0.25mm'lik pad, gelişmiş termal iletkenlik için faz değişimli silikon teknolojisini birleştirir. Geek sıcaklık kontrolünden.www.ebuy7.com
honeywell ptm7950 termal ped macunu ptm 7950 Faz DeÄiÅimi GPU CPU SoÄutucu 80x80 SoÄutma İletken Silikon Ped Bydкла - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
İnceleme: Honeywell PTM 7950 termal pad incelemesi
Merhabalar. Acer Nitro 5 laptopumun ( CPU: Ryzen 5 6600H GPU: RTX 3050 95w) her oyunda çok ısınması yüzünden bir çözüm arayışına girdim ve maalesef termal macunu Arctic MX-6 ile değistirdim. Fakat aradan birkaç hafta geçmeden Valorant, CS2 gibi oyunlarda 100° CPU, 85° GPU sıcaklıklarına ulaştı...www.technopat.net
Acer Nitro 5'te Honeywell PTM7950 termal ped incelemesi
Aşırı ısınan Acer Nitro 5 Cihazına Honeywell PTM7950 termal pedini kullandık. İçerisindeki MX4 termal macun 5 aylık. MX4'ün ilk sürülmüş halinin testi CPU-Z testinde görebilirsiniz. MX4'ün ilk hali 61 watt güç çekerken 100 derece oluyor ki şuan güncel durumda max 50 wattı görebiliyoruz. Videoda...www.technopat.net
Cevaplarınız için teşekkürler
Bu Honeywell PTM7950 hem CPU hem de GPU için sıcaklık düşürmede etkili mi? Şimdiye kadar hep macunları duyardık bunlar yeni mi çıktı?
Teşekkür ederim araştırıyorum ve şuana kadar olumsuz bir şey görmedim. Umarım uygulaması da kolaydırUlkemizde yeni yeni duyulmaya basladi laptoplar icin performansi cok daha etkili. Pumpout riskide yok. Evet hem GPU hem CPU icin etkili. Attigim konularda testleri var zaten
Teşekkür ederim araştırıyorum ve şuana kadar olumsuz bir şey görmedim. Umarım uygulaması da kolaydır
Sizde kullanıyor musunuz laptopunuzda?Uygulamasi genel anlamda kolay. Zor olan tek yeri uzerinden jelatinini cikartmak.