ARCTIC ACTCP00002B ARCTIC ACTCP00002B Termal Macun, MX-4 (4g) Çok Renkli Standart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ARCTIC ACTCP00002B ARCTIC ACTCP00002B Termal Macun, MX-4 (4g) Çok Renkli Standart : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Buradan alınız, Hepsiburada önerilmez bu konuda.
Teknobiyotikten al. N11 de bile sahtesini satıyorlar. Teknobiyotik resmi distribütörleri.Yakın zamanda laptopumun daha çok ısınmaya başladığını hissettim (droplar başladı) bende bunu almaya karar verdim:
Yanında bir de böyle vakumlu soğutucu alacağım:
Coolcold AL5048 Ayarlanabilir Vakumlu Gaming Laptop Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
Coolcold AL5048 Ayarlanabilir Vakumlu Gaming Laptop Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Ve ya da bunu:
TX Acnbred Red Alert 6 Led Fanlı Dijital Fan Kontrolcülü, Yükseklik Ayarlı Sogutucu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TX Acnbred Red Alert 6 Led Fanlı Dijital Fan Kontrolcülü, Yükseklik Ayarlı Sogutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Sizce termal macun iyi mi fiyatına göre iyi mi? Yoksa tavsiyeniz nedir? Bütçe 100 TL civarı
Şu an elimde, 1 ay önce 55 liraya aldım gerçek.Güzel bir macun alınabilir.
Bu gerçek mi? Arkadaşın attığı gerçekti.
Gerçek olduğunu doğrulattınız mı ?Şu an elimde, 1 ay önce 55 liraya aldım gerçek.
Alınır ve o linkteki orijinal, Teknobiyetin sitesinden ya da Hepsiburada da Teknobiyotiğin sattığı üründen alabilirsiniz, bir de ayrıca Amazon'un sattığı da orijinalmiş. Gayet iyi termal macundur ben de kullanıyorum.Yakın zamanda laptopumun daha çok ısınmaya başladığını hissettim (droplar başladı) bende bunu almaya karar verdim:
Yanında bir de böyle vakumlu soğutucu alacağım:
Coolcold AL5048 Ayarlanabilir Vakumlu Gaming Laptop Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
Coolcold AL5048 Ayarlanabilir Vakumlu Gaming Laptop Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Ve ya da bunu:
TX Acnbred Red Alert 6 Led Fanlı Dijital Fan Kontrolcülü, Yükseklik Ayarlı Sogutucu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TX Acnbred Red Alert 6 Led Fanlı Dijital Fan Kontrolcülü, Yükseklik Ayarlı Sogutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Sizce termal macun iyi mi fiyatına göre iyi mi? Yoksa tavsiyeniz nedir? Bütçe 100 TL civarı
Güzel bir macun alınabilir.
Bu gerçek mi? Arkadaşın attığı gerçekti.
Teknobiyotik'ten al. N11 de bile sahtesini satıyorlar. Teknobiyotik resmi distribütörleri.
Evet? Kendi sitesinden girip QR ile okuttum.Gerçek olduğunu doğrulattınız mı ?