Arctic MX4 termal macun nereden alınmalı?

Talha Çelebi

Centipat
Arctic MX4 termal macun almak istiyorum en uygun ve en iyisi neresidir? Yani replika ürün vesaire diyerek kuru termal macun almak istemiyorum orijinali ve en hesaplı hangi link ise atabilir misiniz?
Bu uygun mudur?

Bu ürünün bile sahtesi çok fazla. Teknobiyotik'te sahte ürün çıkmıyor. Her ne kadar Teknobiyotiği sevmesem de MX-4'ü mecbur oradan almak gerekiyor.
İlginiz için teşekkür ederim dediğiniz üzere teknobiyotik üzerinden alacağım sahte olanlarını çok görüyorum nette çünkü yorumlarda herkes şikayetçi , hayırlı geceler herkese

Bugün ulaştı kargo. Ekran kartına ve işlemciye sürdüm. Eski termal macunuma göre sonuçlar:
Noctua NT-H1: GPU: 78°C, CPU: 82°C
Arctic MX-4: GPU: 82°C, CPU: 85°C
Ekran kartı FurMark ile, işlemci Prime95 Small FFT testiyle test edildi.

Ekleme: Alma sebebim NT-H1 ekran kartının yüzeyinde durmuyor, kenarlara sızıyor. Birkaç ay sonra tekrar sürmek gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün ulaştı kargo. Ekran kartına ve işlemciye sürdüm. Eski termal macunuma göre sonuçlar:
Noctua NT-H1: GPU: 78°C, CPU: 82°C
Arctic MX-4: GPU: 82°C, CPU: 85°C
Ekran kartı FurMark ile, işlemci Prime95 Small FFT testiyle test edildi.
Fiyat farkı 3 kat ama. :/
Para yetiyorsa zaten NT-H1 alınmalı ama pahalı işte. NT-H1'in tek sürümlük parasıyla 4 sürüm MX-4 alınıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı