Karusd Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 748 Çözümler 3 13 Eylül 2024 #1 Merhaba. AliExpress'ten Arctic MX6 termal macun aldım. Orijinal olup olmadıgını nereden anlayabilirim?
Merhaba. AliExpress'ten Arctic MX6 termal macun aldım. Orijinal olup olmadıgını nereden anlayabilirim?
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 13 Eylül 2024 #2 Karusd dedi: Merhaba. AliExpress'ten Arctic MX6 termal macun aldım. Orijinal olup olmadıgını nereden anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Seri numarasına bakın. Artı 0 Eksi
Karusd dedi: Merhaba. AliExpress'ten Arctic MX6 termal macun aldım. Orijinal olup olmadıgını nereden anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Seri numarasına bakın.
KS KS Karusd Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 748 Çözümler 3 14 Eylül 2024 #3 Sypuina0 dedi: Seri numarasına bakın. Genişletmek için tıkla... Seri numarası nerede oluyor hocam? Artı 0 Eksi
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 14 Eylül 2024 #4 Karusd dedi: Seri numarası nerede oluyor hocam? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilmiyorum fakat kutusunu termal macunun bulunduğu şırıngayı vesaire hepsini dikkatlice inceleyin. Artı 0 Eksi
Karusd dedi: Seri numarası nerede oluyor hocam? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilmiyorum fakat kutusunu termal macunun bulunduğu şırıngayı vesaire hepsini dikkatlice inceleyin.