Arctic MX6 performansi nasıldır?

Watch1q

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben Ryzen 7800x3D işlemcim için Arctic MX6 sipariş verdim de soğutma performansı nasıldır? Daha önce Cooler Master MasterGel Pro V2 kullanmıştım. Memnun kalır mıyım? İşi düşürmesi performansi iyi midir? Arctic MX6'nin? Yanıtlariniz için şimdiden teşekkür ederim.

Bana göre en iyilerinden hocam, pişman olmazsınız.

Bayağı övüyorlardi bende direk aldım hep önceden kullandığımız macunu alıyordum Cooler Master'in ama Arctic MX6 bayağı övüluyor denemek istedim memnun kalacak gibiyim o zaman dereceler kaç civarı olur sizce peki sıvı soğutma da mevcut.

Sahte cikabiliyor, alirken duzgun yerden almanı oneririm.

Sahte cikabiliyor, alirken duzgun yerden almanı oneririm.

Hepsiburada üzerinden satın aldım genelde oradan aldığım ürünler sağlam oluyor direk satıcı da Hepsiburada.

Ürün budur hocam

Dosya Ekleri

• IMG_20250703_160828.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 21
Normal kullandığınız macuna kıyasla 3-4 derece fark edeceğini düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

Orijinal olmasına ve kıvamına dikkat et. Oyun hamuru gibi ürün geldiyse hiçbir işe yaramaz direkt iade et. İlk başta kıvamı hafif sertse bil ki birkaç ay sonra şırıngada daha da sertleşecek. Aynısı başıma geldi. Birkaç gün önce spatulayla macunu sürmeye çalıştım sürülmüyor. En son çare parmaklarımla zar zor sürdüm. Şimdi de oyunlarda choke çıkıyor. Tekrar sildim tekrar sürdüm yine aynı sorun devam ediyor. Kıvamını sürüş videolarında izle ona benziyorsa iyi ama kıvamda sertlik varsa şimdi süreceksin belki idare edecek ama sonraki süreceğin zaman daha da sert olacak haberin olsun. Bazı güvenilir dedikleri siteler bile hatalı ürün yolluyorlar. Dikkat et.

Son düzenleme:

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim detaylı olarak paylaştığınız için geldiğinde ürün dikkate alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…