5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 9 Mayıs 2023 #11 Ar0x dedi: Fiyatları neredeyse aynı çok kararsız kaldım. Hydronaut alacağım gibi. Pump-out MX6'da yok diye biliyorum. MX4'e göre daha kıvamlı. Genişletmek için tıkla... MX-6'da pump-out yok zaten.
Ar0x dedi: Fiyatları neredeyse aynı çok kararsız kaldım. Hydronaut alacağım gibi. Pump-out MX6'da yok diye biliyorum. MX4'e göre daha kıvamlı. Genişletmek için tıkla... MX-6'da pump-out yok zaten.
zimbabweli_weli Decapat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 507 9 Mayıs 2023 #12 550519 dedi: Hadi sorun yaşamadın diyelim çok akışkan bir macun MX-4. Onu ne yapacağız? @Motionless IN White @JakerT4 Genişletmek için tıkla... Ben sorun yaşamadım sorun yaşamış olabilirsin, benim yaşamamış olmam başkasının yaşamayacağı anlamına gelmez sürdüm kullanıyorum. Kaç farklı laptopta deneyip bu sonuca ulaştınız? Ar0x dedi: Fiyatları neredeyse aynı çok kararsız kaldım. Hydronaut alacağım gibi. Pump-out MX6'da yok diye biliyorum. MX4'e göre daha kıvamlı. Genişletmek için tıkla... Hydranout gayet iyi olacaktır hayırlı olsun
550519 dedi: Hadi sorun yaşamadın diyelim çok akışkan bir macun MX-4. Onu ne yapacağız? @Motionless IN White @JakerT4 Genişletmek için tıkla... Ben sorun yaşamadım sorun yaşamış olabilirsin, benim yaşamamış olmam başkasının yaşamayacağı anlamına gelmez sürdüm kullanıyorum. Kaç farklı laptopta deneyip bu sonuca ulaştınız? Ar0x dedi: Fiyatları neredeyse aynı çok kararsız kaldım. Hydronaut alacağım gibi. Pump-out MX6'da yok diye biliyorum. MX4'e göre daha kıvamlı. Genişletmek için tıkla... Hydranout gayet iyi olacaktır hayırlı olsun
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 9 Mayıs 2023 #13 zimbabweli_weli dedi: Ben sorun yaşamadım sorun yaşamış olabilirsin, benim yaşamamış olmam başkasının yaşamayacağı anlamına gelmez sürdüm kullanıyorum. Kaç farklı laptopta deneyip bu sonuca ulaştınız? Genişletmek için tıkla... Ben hiç MX-4 kullanmadım ama forumda test etmiş kullanıcılar var pump-out yaşamışlar.
zimbabweli_weli dedi: Ben sorun yaşamadım sorun yaşamış olabilirsin, benim yaşamamış olmam başkasının yaşamayacağı anlamına gelmez sürdüm kullanıyorum. Kaç farklı laptopta deneyip bu sonuca ulaştınız? Genişletmek için tıkla... Ben hiç MX-4 kullanmadım ama forumda test etmiş kullanıcılar var pump-out yaşamışlar.
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.054 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #14 zimbabweli_weli dedi: Ben sorun yaşamadım sorun yaşamış olabilirsin, benim yaşamamış olmam başkasının yaşamayacağı anlamına gelmez sürdüm kullanıyorum. Kaç farklı laptopta deneyip bu sonuca ulaştınız? Hydranout gayet iyi olacaktır hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Kuponla 130TL'ye hydronaut aldım, teşekkürler.
zimbabweli_weli dedi: Ben sorun yaşamadım sorun yaşamış olabilirsin, benim yaşamamış olmam başkasının yaşamayacağı anlamına gelmez sürdüm kullanıyorum. Kaç farklı laptopta deneyip bu sonuca ulaştınız? Hydranout gayet iyi olacaktır hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Kuponla 130TL'ye hydronaut aldım, teşekkürler.