A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 17 Mayıs 2023 #21 3 pin ve DC modda kontrol edilebilir. Ben de alacaktım ama gümrük olayı gerçek mi? Ne alaka yav? Amazon halletmiyor mu zaten?
3 pin ve DC modda kontrol edilebilir. Ben de alacaktım ama gümrük olayı gerçek mi? Ne alaka yav? Amazon halletmiyor mu zaten?
SHABBAROS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 1.185 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 18 Mayıs 2023 #22 Fiyat düştü ağlayacağım.
drpakers Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 514 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #23 Akif dedi: 3 pin ve DC modda kontrol edilebilir. Ben de alacaktım ama gümrük olayı gerçek mi? Ne alaka yav? Amazon halletmiyor mu zaten? Genişletmek için tıkla... 651 TL ödüyorsun ve adresine geliyor. Hiçbir şeyle uğraşmıyorsun. Sana düşen, kasanda nereye takacağın ve fatura
Akif dedi: 3 pin ve DC modda kontrol edilebilir. Ben de alacaktım ama gümrük olayı gerçek mi? Ne alaka yav? Amazon halletmiyor mu zaten? Genişletmek için tıkla... 651 TL ödüyorsun ve adresine geliyor. Hiçbir şeyle uğraşmıyorsun. Sana düşen, kasanda nereye takacağın ve fatura