MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.759 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #11 1000RPM ve sonrası ses seviyesi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
1000RPM ve sonrası ses seviyesi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 8 Ekim 2022 #12 MisafirTerliği34 dedi: 1000RPM ve sonrası ses seviyesi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yuh Baya iyi e tabi 300 liralık ışıklı dönen yapraklar o kadar da olsun..
MisafirTerliği34 dedi: 1000RPM ve sonrası ses seviyesi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yuh Baya iyi e tabi 300 liralık ışıklı dönen yapraklar o kadar da olsun..
RedSea Megapat Katılım 1 Mart 2016 Mesajlar 874 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #13 3 adet aldım valla Hayırlı olsun
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.759 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #14 Mr. Patrick Bateman dedi: Egzoz olur mu bundan? Genişletmek için tıkla... Egzoz için 2 adet aldım. RedSea dedi: 3 adet aldım valla Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Kabloları birbirine ek yapma özelliği sayesinde kablo karmaşası azalacak.
Mr. Patrick Bateman dedi: Egzoz olur mu bundan? Genişletmek için tıkla... Egzoz için 2 adet aldım. RedSea dedi: 3 adet aldım valla Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Kabloları birbirine ek yapma özelliği sayesinde kablo karmaşası azalacak.
RedSea Megapat Katılım 1 Mart 2016 Mesajlar 874 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #15 MisafirTerliği34 dedi: Egzoz için 2 adet aldım. Hayırlı olsun. Kabloları birbirine ek yapma özelliği sayesinde kablo karmaşası azalacak. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle, önceki fanların pwm özelliği olmadığı için saçma sapan devirlerde dönüyorlardı. Kimine göre pahalı gelse de bütçe meselesi sonuçta. Size de hayırlı olsun
MisafirTerliği34 dedi: Egzoz için 2 adet aldım. Hayırlı olsun. Kabloları birbirine ek yapma özelliği sayesinde kablo karmaşası azalacak. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle, önceki fanların pwm özelliği olmadığı için saçma sapan devirlerde dönüyorlardı. Kimine göre pahalı gelse de bütçe meselesi sonuçta. Size de hayırlı olsun
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.492 Çözümler 2 8 Ekim 2022 #16 RedSea dedi: 3 adet aldım valla Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Hocam siz kutu içerginde ki vidaları mı kullanıyorsunuz montaj için.
RedSea dedi: 3 adet aldım valla Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Hocam siz kutu içerginde ki vidaları mı kullanıyorsunuz montaj için.
RedSea Megapat Katılım 1 Mart 2016 Mesajlar 874 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #17 Mr. Patrick Bateman dedi: Hocam siz kutu içerginde ki vidaları mı kullanıyorsunuz montaj için. Genişletmek için tıkla... Sanırım kullanmam, elimde bulunan vidaları kullanırım. Bir fark olduğunu düşünmüyorum
Mr. Patrick Bateman dedi: Hocam siz kutu içerginde ki vidaları mı kullanıyorsunuz montaj için. Genişletmek için tıkla... Sanırım kullanmam, elimde bulunan vidaları kullanırım. Bir fark olduğunu düşünmüyorum
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.901 Çözümler 24 Yer Antalya 8 Ekim 2022 #18 MisafirTerliği34 dedi: 2 adet alınırsa kargo ile 520TL. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl oluyor? Bende standart 640 yapıyor.
MisafirTerliği34 dedi: 2 adet alınırsa kargo ile 520TL. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl oluyor? Bende standart 640 yapıyor.
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.759 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #19 KeyN_N dedi: Bu nasıl oluyor? Bende standart 640 yapıyor. Genişletmek için tıkla... Düzelttim mesajı teşekkürler. Belirttiğim fiyat Aliexpress.
KeyN_N dedi: Bu nasıl oluyor? Bende standart 640 yapıyor. Genişletmek için tıkla... Düzelttim mesajı teşekkürler. Belirttiğim fiyat Aliexpress.
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.244 Çözümler 28 8 Ekim 2022 #20 RGB Şart değilse RGB'siz versiyonu Amazon Germany göndericisiyle tanesi 100 lira civarına satılıyordu. Işıkları için aradaki 200 lira farka değmez şahsen.
RGB Şart değilse RGB'siz versiyonu Amazon Germany göndericisiyle tanesi 100 lira civarına satılıyordu. Işıkları için aradaki 200 lira farka değmez şahsen.