Arctic P12 PWM alınır mı?

Arkadaşlar merhaba. Thermalright soğutucu kullanıyorum. RGB fanları çok güzel duruyor ama 1000RPM civarında fan motorunun sesi cok fazla geliyor. Titreşim yapıyor gibi ama fan kasada takılı değilken de aynı sesi çıkartıyor. Rahatsız edici seviyelerde. Ben de fan arıyordum ve bu fana denk geldim. Sizce bu fanda da aynı problem olur mu? Aynı fanın RGB'li versiyonu da var sanırım. Almaya değer mi sizce?

Sesin kaynağını belirlemeniz lazım öncelikle. Fan uğultusu ise her fan %100 yükte ses çıkarır.

Max hızı sanırım 1600 RPM. Bilmiyorum, kardeşinden Strong marka kule soğutucu var. Onun fanları bendekilere kıyasla daha sessiz.

Ses kesinlikle fanlardan geliyor. Videoya çekemiyorum şu anda. Yarın çekip atarım.

Arkadaşlar merhaba. Thermalright soğutucu kullanıyorum. RGB fanları çok güzel duruyor ama 1000RPM civarında fan motorunun sesi cok fazla geliyor. Titreşim yapıyor gibi ama fan kasada takılı değilken de aynı sesi çıkartıyor. Rahatsız edici seviyelerde. Ben de fan arıyordum ve bu fana denk geldim. Sizce bu fanda da aynı problem olur mu? Aynı fanın RGB'li versiyonu da var sanırım. Almaya değer mi sizce?

Thermalright bende kullanıyorum ilk geldiginden sonra yagladim şu an sessiz çalışıyor depoda bekliyor icindeki yağ kuruyup uçuyor.

Makine yağı mı kullandın? WD 40 mı?

Bunu kullanıyorum WD 40 da olur ama bu daha kolay https://www.hepsiburada.com/singer-...stik-sise-uzun-sureli-yaglama-pm-HB000006MJ9Y 3-4 damla at sonra fanlari cevir iyice 5 dakika falan icine emsin sonra kapatmadan sonra 1 kere daha atip kapat fani böyle çıkartabilirsin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim. Yarın deneyeceğim. Umarım çözülür.

Çözülür fanda yağ olmadığı için zor dönüyor ses çıkartıyor ben 1 yılda bir yaglarim hep şu zamana kadar sorun yaşamadım ve sessiz çalışır her zaman gece bile ses duymam Thermalright sayesinde digerleri genelde ses çıkartır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı