Ali52521 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 1.105 Çözümler 1 Bugün 10:32 #11 AshleyBenimKarim dedi: Çözülür fanda yağ olmadığı için zor dönüyor ses çıkartıyor ben 1 yılda bir yaglarim hep şu zamana kadar sorun yaşamadım ve sessiz çalışır her zaman gece bile ses duymam Thermalright sayesinde digerleri genelde ses çıkartır. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Sorun çözüldü gibi.
AshleyBenimKarim dedi: Çözülür fanda yağ olmadığı için zor dönüyor ses çıkartıyor ben 1 yılda bir yaglarim hep şu zamana kadar sorun yaşamadım ve sessiz çalışır her zaman gece bile ses duymam Thermalright sayesinde digerleri genelde ses çıkartır. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Sorun çözüldü gibi.
AshleyBenimKarim Femtopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 349 Çözümler 4 Yer Türkiye Bugün 12:13 #12 Ali52521 dedi: Çok teşekkür ederim. Sorun çözüldü gibi. Genişletmek için tıkla... Rica ederim 1 yılda bir yağ damlatin fanlarin tek bakimi tozu al yagla bu kadar.
Ali52521 dedi: Çok teşekkür ederim. Sorun çözüldü gibi. Genişletmek için tıkla... Rica ederim 1 yılda bir yağ damlatin fanlarin tek bakimi tozu al yagla bu kadar.
Ali52521 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 1.105 Çözümler 1 Bugün 12:15 #13 AshleyBenimKarim dedi: Rica ederim 1 yılda bir yağ damlatin fanlarin tek bakimi tozu al yagla bu kadar. Genişletmek için tıkla... Egzoz fan olarak da yine thermalright fan tercih ettim. Fablar eley sessiz çalışmaya başladı yük altında dahi.
AshleyBenimKarim dedi: Rica ederim 1 yılda bir yağ damlatin fanlarin tek bakimi tozu al yagla bu kadar. Genişletmek için tıkla... Egzoz fan olarak da yine thermalright fan tercih ettim. Fablar eley sessiz çalışmaya başladı yük altında dahi.
AshleyBenimKarim Femtopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 349 Çözümler 4 Yer Türkiye Bugün 12:16 #14 Ali52521 dedi: Egzoz fan olarak da yine Thermalright fan tercih ettim. Fablar eley sessiz çalışmaya başladı yük altında dahi. Genişletmek için tıkla... Evet Thermalright çok iyi bir marka fanlari da öyle dediğim gibi depoda durduğu için yağ kuruyup uçuyor.
Ali52521 dedi: Egzoz fan olarak da yine Thermalright fan tercih ettim. Fablar eley sessiz çalışmaya başladı yük altında dahi. Genişletmek için tıkla... Evet Thermalright çok iyi bir marka fanlari da öyle dediğim gibi depoda durduğu için yağ kuruyup uçuyor.