Arctic P12 ve Akasa "Viper R" iyi midir?

Acemi Kaşif

Kilopat
1 tane fan kasamın arkasında olup kasanın içindeki havayı dışarı atacak,

2 fan kasamın tavan kısmında olup kasanın içindeki havayı dışarı atacak,

2 fan kasanın önünde olup kasanın içine dışarıdaki havayı çekecek.

Kasamdaki havayı içeri çekmek için ve havayı dışarı itmek için kasa fanı öneriniz var mıdır?

Bu iki fan alınır mı? İyi mi?

Arctic P12

Akasa "Viper R"

Bu iki fanın hangisini havayı dışarı itmesi için kullanayım ve hangisini havayı içeri çekmesi için kullanayım?

Benim kasa 5-6 yıl önce alındı, içindeki fan kontrolcüsü de 5-6 yıllık, her fan her fan kontrolcüye uyar mı ki? Yakında kasamı açınca fan kontrolcümü de hatırlamış olurum.

Benim kasa bu:

Buradaki de aynı fan dimi?

Peki bu iyi bir fan demi? Hem havayı içeri çekmek hemde havayı dışarı itmek için kullanılır mı?

Bazı kişiler havayı çekme ve itme için farklı model kullanmış sanırım bende acaba öyle mi olması gerekiyor gibi sanmıştım.

Son düzenleme:
Aşağıda ki fanları da değerlendirebilirsin. Attığım modeller sizi üzmez.

Son düzenleme:

Daha böyle sade bir fan kullanmak istemiştim, öyle ışık vs kullanmamak istiyordum.

Attığın "ID-Cooling" fan sanırım sade - ışıksız, bu nedenle ilgimi çekti, sende iyi diyor isen ve tavsiye ettiysen bu fanı alırım bende.

Araştırınca "ID-Cooling"in çokça iyi yorum aldığını gördüm.

ID-Cooling F/P ürünler üretme konusunda çok başarılı size tavsiye ettiğim fanları soğutucumda kullanıyorum. 1200rpm'e kadar seslerini pek duymuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…