Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.174 Çözümler 44 31 Temmuz 2021 #11 bstxn dedi: Benim kasamın arka kapağının orada bir tane adaptör gibi bir şey var anakarta bağlı, bütün kasa fanları ona bağlı ona takınca direk çalışacak mı? Genişletmek için tıkla... Dediğini tam anlayamadım. Resmini çekme imkanın var mı?
bstxn dedi: Benim kasamın arka kapağının orada bir tane adaptör gibi bir şey var anakarta bağlı, bütün kasa fanları ona bağlı ona takınca direk çalışacak mı? Genişletmek için tıkla... Dediğini tam anlayamadım. Resmini çekme imkanın var mı?
bstxn Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 108 31 Temmuz 2021 #12 Lady Hellbender dedi: Dediğini tam anlayamadım. Resmini çekme imkanın var mı? Genişletmek için tıkla... bunun gibi, tam hatırlamıyorum ama aynı böyle yan yana fan portları var
Lady Hellbender dedi: Dediğini tam anlayamadım. Resmini çekme imkanın var mı? Genişletmek için tıkla... bunun gibi, tam hatırlamıyorum ama aynı böyle yan yana fan portları var
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.174 Çözümler 44 31 Temmuz 2021 #13 Evet çalışır.