Emiko7 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.070 Makaleler 1 Çözümler 4 27 Ağustos 2024 #11 emoji_bey dedi: Radyatörün iki tarafında da fan var. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ama dediğim gibi 360mm radyatöre 14cm fanların sığacağını düşünmüyorum.
emoji_bey dedi: Radyatörün iki tarafında da fan var. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ama dediğim gibi 360mm radyatöre 14cm fanların sığacağını düşünmüyorum.
E emoji_bey Decipat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 1.894 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #12 Emiko7 dedi: Anladım hocam ama dediğim gibi 360mm radyatöre 14cm fanların sığacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Radyatörün tam üstüne denk gelmiyor ama sığıyor. Birkaç tane 140mm fanla test ettim.
Emiko7 dedi: Anladım hocam ama dediğim gibi 360mm radyatöre 14cm fanların sığacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Radyatörün tam üstüne denk gelmiyor ama sığıyor. Birkaç tane 140mm fanla test ettim.
Emiko7 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.070 Makaleler 1 Çözümler 4 27 Ağustos 2024 #13 emoji_bey dedi: Radyatörün tam üstüne denk gelmiyor ama sığıyor. Birkaç tane 140mm fanla test ettim. Genişletmek için tıkla... Yani hocam eğer uyuyor diyorsanız siz bilirsiniz benim CPU soğutucu hariç bütün fanlar Arctic gayet memnunum 2 haftadır kullanıyorum sorun yok şimdilik.
emoji_bey dedi: Radyatörün tam üstüne denk gelmiyor ama sığıyor. Birkaç tane 140mm fanla test ettim. Genişletmek için tıkla... Yani hocam eğer uyuyor diyorsanız siz bilirsiniz benim CPU soğutucu hariç bütün fanlar Arctic gayet memnunum 2 haftadır kullanıyorum sorun yok şimdilik.