Üste kasanın ön tarafındaki üç adet 14cm fanları taktım. Arkada 120mm sıvı soğutma var fanı yine Arctic p12. Ön tarafa Arctic P14 taktım. Bu Arctic P14 ve P12 hiç hava üflüyormuş gibi değil. Akasa Viper 14 cm fanlar gibi değil.
Üste kasanın ön tarafındaki üç adet 14cm fanları taktım. Arkada 120mm sıvı soğutma var fanı yine Arctic p12. ön tarafa Arctic P14 taktım. Bu Arctic P14 ve P12 hiç hava üflüyormuş gibi değil. Akasa Viper 14 cm fanlar gibi değil.
CFM önemli hocam değeri düşük olabilir, naçizane tavsiyem sıvı soğutmayı arkayı değil de üste takmanız olabilir sıvı akışı daha iyi oluyor diyorlar, ön ve arka kısma hava akışı yüksek bir fan takılması gerekiyor, sıcaklık değerleri normal ise pek takılmayın, benim kasada 4 tane fan var Game Booster marka Molex girişli sabit fan ama ona rağmen hava akışı güzel geçen kafamı kasaya soktum güzel hava veriyor.
CFM önemli hocam değeri düşük olabilir, naçizane tavsiyem sıvı soğutmayı arkayı değil de üste takmanız olabilir sıvı akışı daha iyi oluyor diyorlar, ön ve arka kısma hava akışı yüksek bir fan takılması gerekiyor, sıcaklık değerleri normal ise pek takılmayın, benim kasada 4 tane fan var Game Booster marka Molex girişli sabit fan ama ona rağmen hava akışı güzel geçen kafamı kasaya soktum güzel hava veriyor.
Üst taraftaki fanları kullanman performansını düşürecektir. Önden hava girişi var ve üstten direkt tahliye oluyor, arkadaki egzos fanının pek bir görevi kalmıyor.