Arctic P14 PWM alınır mı?

VivyS

Femtopat
Daha fazla  
Kasamın önünde 2 tane 140mm fan yeri var Arctic P14 PWM almayı düşünüyorum. Kasanın önü için uygun mudur? Yoksa daha çok egzoz fan olarak mı kullanılmalı?

Kasamın önünde 2 tane 140mm fan yeri var Arctic P14 PWM almayı düşünüyorum. Kasanın önü için uygun mudur? Yoksa daha çok egzoz fan olarak mı kullanılmalı?
Gayet uygun. Fanların kablosu iki uçlu. Bir uç anakarta diğer uç ikinci fan için. Böylece tek kablo ile iki fanı yönetiyorsun.

1 tane alacağım şimdilik ekran kartını daha iyi soğutmak için de sizce ön panelin üst tarafına mı takmalıyım yoksa alt tarafına mı? İşlemci zaten ısınmıyor kule tipi soğutucu var 60 dereceyi geçmiyor hiçbir şekilde.

Ekran kartına bir etkisi olmasını istiyorsanız karta üfleyen fana takın.

Ben kendi kasamda ön fanlar olarak P14 kullanıyorum oldukça memnunum.

Dosya Ekleri

• 1736141211058.jpg
    247,8 KB · Görüntüleme: 41
Bende 1 adet p14 var %60 a sabitledim, %75 üzerindeki hızlara çıkarsa sesi çok rahatsız ediyor. kasamda p12 de var onlar daha sessiz.

Son düzenleme:
Bende 1 adet P14 var %60'a sabitledim, %75 üzerindeki hızlara çıkarsa sesi çok rahatsız ediyor. Kasamda P12 de var onlar daha sessiz.

BIOS'tan baktım da sadece full Speed normal ve silent modları var oranlı bir şekilde nasıl sabitliyoruz.

Ekran kartına bir etkisi olmasını istiyorsanız karta üfleyen fana takın.

Ben kendi kasamda ön fanlar olarak P14 kullanıyorum oldukça memnunum.

İçeri üflemesi için fanın üstünde ki marka olan kısım içeriye değil de markasız olan kısmı içeriye doğru taktım arkadaşların önerileriyle. Doğru değil mi hocam, amacım direkt kasanın içine hava üflemesi içeride ki havayı dışarı atması değil.

Anakartınızın modeline göre arama yapın bulursunuz, istediğiniz sıcaklık değerinde istediğiniz hızda dönmesi için manuel ayar yapılıyor p14 ler pwm fan zaten buna uygun. Bazı düşük seviye anakartlarda bu özellik olayabiliyor sabit fan profillerinden seçmeniz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…