G gokberkgurkan Centipat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #21 monkey d luffyy dedi: Sipariş ettim teşekkürler Teşekkürler hocam zaten CS PUBG Rainbow ağırlıklı oynuyorum, az önce İtopya'dan sipariş ettik Genişletmek için tıkla... Kanka benda aynı CS PUBG Rainbow oynuyorum ve Arctis 1 almayı düşünüyorum (kablolu) şu an 500 TL civarlarında sence kulaklık nasıl iyi mi?
monkey d luffyy dedi: Sipariş ettim teşekkürler Teşekkürler hocam zaten CS PUBG Rainbow ağırlıklı oynuyorum, az önce İtopya'dan sipariş ettik Genişletmek için tıkla... Kanka benda aynı CS PUBG Rainbow oynuyorum ve Arctis 1 almayı düşünüyorum (kablolu) şu an 500 TL civarlarında sence kulaklık nasıl iyi mi?
D doktor civanum Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 169 Çözümler 1 10 Eylül 2021 #22 gokberkgurkan dedi: Kanka benda aynı CS PUBG Rainbow oynuyorum ve Arctis 1 almayı düşünüyorum (kablolu) şu an 500 TL civarlarında sence kulaklık nasıl iyi mi? Genişletmek için tıkla... BEN MEMNUNUM
gokberkgurkan dedi: Kanka benda aynı CS PUBG Rainbow oynuyorum ve Arctis 1 almayı düşünüyorum (kablolu) şu an 500 TL civarlarında sence kulaklık nasıl iyi mi? Genişletmek için tıkla... BEN MEMNUNUM