Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.457 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2022 #1 1 yıl önce neredeyse, BİM'den alındı. Kutu, fatura garanti hepsi geçersiz çünkü kayıp oldu bende birinden almıştım (sadece BİM'in fişin fotosu var). Sıkıntısız hiçbir sıkıntısı yok sizce kaç TL eder? Not: Kablolu modelidir.
1 yıl önce neredeyse, BİM'den alındı. Kutu, fatura garanti hepsi geçersiz çünkü kayıp oldu bende birinden almıştım (sadece BİM'in fişin fotosu var). Sıkıntısız hiçbir sıkıntısı yok sizce kaç TL eder? Not: Kablolu modelidir.
T truman_n Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 119 Çözümler 5 3 Mart 2022 #2 Ürünün kalitesine bağlı olarak 200-300 civarı edeceğini düşünüyorum. Garantisi olsaydı daha fazla olurdu tabii.
Ürünün kalitesine bağlı olarak 200-300 civarı edeceğini düşünüyorum. Garantisi olsaydı daha fazla olurdu tabii.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.457 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2022 #3 truman_n dedi: Ürünün kalitesine bağlı olarak 200-300 civarı edeceğini düşünüyorum. Garantisi olsaydı daha fazla olurdu tabii. Genişletmek için tıkla... Hocam ürünün kutusu olmasa fiş, garanti belgesi vs olsa geçerli olur muydu?
truman_n dedi: Ürünün kalitesine bağlı olarak 200-300 civarı edeceğini düşünüyorum. Garantisi olsaydı daha fazla olurdu tabii. Genişletmek için tıkla... Hocam ürünün kutusu olmasa fiş, garanti belgesi vs olsa geçerli olur muydu?
T truman_n Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 119 Çözümler 5 3 Mart 2022 #4 Bilgici1 dedi: Hocam ürünün kutusu olmasa fiş, garanti belgesi vs olsa geçerli olur muydu? Genişletmek için tıkla... Evet olur önemli olan belgeler hocam
Bilgici1 dedi: Hocam ürünün kutusu olmasa fiş, garanti belgesi vs olsa geçerli olur muydu? Genişletmek için tıkla... Evet olur önemli olan belgeler hocam
Commanjettere Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 192 3 Mart 2022 #5 belgeleri olmaması büyük eksiklik. maksimum 250 eder. sahibindende piyasa araştırması yaparsınız. bir tık altına koyup alıcı bulabilirsiniz
belgeleri olmaması büyük eksiklik. maksimum 250 eder. sahibindende piyasa araştırması yaparsınız. bir tık altına koyup alıcı bulabilirsiniz
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.457 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mart 2022 #6 Commanjettere dedi: Belgeleri olmaması büyük eksiklik. Maksimum 250 eder. Sahibindende piyasa araştırması yaparsınız. Bir tık altına koyup alıcı bulabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Hocam BİM'den alınan fiş ve decpec belgesını buldum garantı tarıhını nasıl öğrenebilirim? Kaç ay kaldığına? Kutusu yok ama.
Commanjettere dedi: Belgeleri olmaması büyük eksiklik. Maksimum 250 eder. Sahibindende piyasa araştırması yaparsınız. Bir tık altına koyup alıcı bulabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Hocam BİM'den alınan fiş ve decpec belgesını buldum garantı tarıhını nasıl öğrenebilirim? Kaç ay kaldığına? Kutusu yok ama.
Commanjettere Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 192 4 Mart 2022 #7 Bilgici1 dedi: Hocam BİM'den alınan fiş ve decpec belgesını buldum garantı tarıhını nasıl öğrenebilirim? Kaç ay kaldığına? Kutusu yok ama. Genişletmek için tıkla... Garanti, faturanın kesildiği tarihten itibaren 2 yıldır. Elindeki fişin tarihi yeterli.
Bilgici1 dedi: Hocam BİM'den alınan fiş ve decpec belgesını buldum garantı tarıhını nasıl öğrenebilirim? Kaç ay kaldığına? Kutusu yok ama. Genişletmek için tıkla... Garanti, faturanın kesildiği tarihten itibaren 2 yıldır. Elindeki fişin tarihi yeterli.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.457 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mart 2022 #8 Commanjettere dedi: Garanti, faturanın kesildiği tarihten itibaren 2 yıldır. Elindeki fişin tarihi yeterli. Genişletmek için tıkla... Fişin fotosu var yeterli mi?
Commanjettere dedi: Garanti, faturanın kesildiği tarihten itibaren 2 yıldır. Elindeki fişin tarihi yeterli. Genişletmek için tıkla... Fişin fotosu var yeterli mi?
Commanjettere Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 192 5 Mart 2022 #9 Bilgici1 dedi: Fişin fotosu var yeterli mi? Genişletmek için tıkla... ne desem sallamış olurum, bilmiyorum bunu
Bilgici1 dedi: Fişin fotosu var yeterli mi? Genişletmek için tıkla... ne desem sallamış olurum, bilmiyorum bunu