D deaconschel Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Mart 2025 #1 Başlığı yanlış açmışım, kulak içi kulaklığımın mikrofonu sesimi algılamıyor. Monitörüm bu (ViewSonic XG2405), arkasında jak girişi var. Arctis 1'i buraya takıyordum kulaklığın mikrofonu çalışıyordu. Şimdi kulak içi JBL C100 aldım ama mikrofon algılamıyor sadece sesi alabiliyorum. Kasada mikrofon ve kulaklık için iki ayrı giriş var oraya takınca ses direkt monitörün hoparlöründen geliyor. JBL'in mikrofonunu nasıl kullanabilirim? Hiçibiri çalışmıyor; Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-03-04 010039.png 48,3 KB · Görüntüleme: 21 Son düzenleme: 4 Mart 2025
Başlığı yanlış açmışım, kulak içi kulaklığımın mikrofonu sesimi algılamıyor. Monitörüm bu (ViewSonic XG2405), arkasında jak girişi var. Arctis 1'i buraya takıyordum kulaklığın mikrofonu çalışıyordu. Şimdi kulak içi JBL C100 aldım ama mikrofon algılamıyor sadece sesi alabiliyorum. Kasada mikrofon ve kulaklık için iki ayrı giriş var oraya takınca ses direkt monitörün hoparlöründen geliyor. JBL'in mikrofonunu nasıl kullanabilirim? Hiçibiri çalışmıyor;
kaan270x Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 624 Yer Antalya 4 Mart 2025 #2 deaconschel dedi: Eki Görüntüle 2437187 Başlığı yanlış açmışım. Monitörüm bu (ViewSonic XG2405), arkasında jak girişi var. Arctis 1'i buraya takıyordum kulaklığın mikrofonu çalışıyordu. Şimdi kulak içi JBL C100 aldım ama mikrofon algılamıyor sadece sesi alabiliyorum. Kasada mikrofon ve kulaklık için iki ayrı giriş var oraya takınca ses direkt monitörün hoparlöründen geliyor. JBL'in mikrofonunu nasıl kullanabilirim? Hiçibiri çalışmıyor; Genişletmek için tıkla... Kasaya girişleri taktıktan sonra sağ alttan aygıtı seçiyor musunuz yoksa yine olmuyor mu? Artı 0 Eksi
deaconschel dedi: Eki Görüntüle 2437187 Başlığı yanlış açmışım. Monitörüm bu (ViewSonic XG2405), arkasında jak girişi var. Arctis 1'i buraya takıyordum kulaklığın mikrofonu çalışıyordu. Şimdi kulak içi JBL C100 aldım ama mikrofon algılamıyor sadece sesi alabiliyorum. Kasada mikrofon ve kulaklık için iki ayrı giriş var oraya takınca ses direkt monitörün hoparlöründen geliyor. JBL'in mikrofonunu nasıl kullanabilirim? Hiçibiri çalışmıyor; Genişletmek için tıkla... Kasaya girişleri taktıktan sonra sağ alttan aygıtı seçiyor musunuz yoksa yine olmuyor mu?
KS KS D deaconschel Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Mart 2025 #3 kaan270x dedi: Kasaya girişleri taktıktan sonra sağ alttan aygıtı seçiyor musunuz yoksa yine olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Arkaya taktıktan sonra çalışmadı, sorun algıla dedim sonuç bu ama ses hala gelmiyor Artı 0 Eksi
kaan270x dedi: Kasaya girişleri taktıktan sonra sağ alttan aygıtı seçiyor musunuz yoksa yine olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Arkaya taktıktan sonra çalışmadı, sorun algıla dedim sonuç bu ama ses hala gelmiyor