Lantux Decapat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #11 Tedy53 dedi: Kulaklığın üzerinden sesi kısıp Windows'tan Full'e çek. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım ama ben yüksek ses ile oynuyorum bütün oyunları yetmiyor.
Tedy53 dedi: Kulaklığın üzerinden sesi kısıp Windows'tan Full'e çek. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım ama ben yüksek ses ile oynuyorum bütün oyunları yetmiyor.
Tedy53 Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 393 10 Ağustos 2024 #12 Lantux dedi: Öyle yaptım ama ben yüksek ses ile oynuyorum bütün oyunları yetmiyor. Genişletmek için tıkla... yeni aldım dediniz iade süresi bitmediyse sorunu belirtip iade edin
Lantux dedi: Öyle yaptım ama ben yüksek ses ile oynuyorum bütün oyunları yetmiyor. Genişletmek için tıkla... yeni aldım dediniz iade süresi bitmediyse sorunu belirtip iade edin
Lantux Decapat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #13 ircoas dedi: 1: Engine'ye basin. Eki Görüntüle 2280805 2: Kulakliginizin ustune basin ve Settings'ten Mic muted brıghtness'i high yapin. Eki Görüntüle 2280806 Genişletmek için tıkla... Bana böyle bir ekran geliyor. Dosya Ekleri Screenshot_8.png 125,4 KB · Görüntüleme: 20
ircoas dedi: 1: Engine'ye basin. Eki Görüntüle 2280805 2: Kulakliginizin ustune basin ve Settings'ten Mic muted brıghtness'i high yapin. Eki Görüntüle 2280806 Genişletmek için tıkla... Bana böyle bir ekran geliyor.
ircoas Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.758 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Islemci:AMD Ryzen™5 7600X Anakart:GIGABYTE B650M DS3H Ram:XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL40 Kasa/PSU:XIGMATEK COCKPIT X-POWER 700W 80PLUS Ekran Karti:ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC Sivi Sogutma:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 SSD:CRUCIAL P3 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 10 Ağustos 2024 #14 Lantux dedi: Bana böyle bir ekran geliyor. Genişletmek için tıkla... Sizin kulaklikla mute isigi yokmus. Demekki bununla alakali degil sizinki kusura bakmayin.
Lantux dedi: Bana böyle bir ekran geliyor. Genişletmek için tıkla... Sizin kulaklikla mute isigi yokmus. Demekki bununla alakali degil sizinki kusura bakmayin.
Lantux Decapat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #15 806691 dedi: Kabloyla kullanmayı denediniz mi? Belki çözebilir, ve sonar ayarlarınıda kurcalamayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sonar ayarlarına bir bakayım kablo sevmediğim için kablosuz aldım. XPLSG dedi: Düzelmez hocam, kablosuz kulaklıkların temel sorunu bu maalesef. Bazı kulaklıklarda Firmware özelliği olarak sinyal gelmeyince sesi kapatıyor ancak ses geldiği zaman size iletilmesi 1 saniye gibi gecikmeli gelebiliyor. Genişletmek için tıkla... Öyle görünüyor galiba böyle kullanmaya alışmam gerek. Son düzenleme: 10 Ağustos 2024
806691 dedi: Kabloyla kullanmayı denediniz mi? Belki çözebilir, ve sonar ayarlarınıda kurcalamayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sonar ayarlarına bir bakayım kablo sevmediğim için kablosuz aldım. XPLSG dedi: Düzelmez hocam, kablosuz kulaklıkların temel sorunu bu maalesef. Bazı kulaklıklarda Firmware özelliği olarak sinyal gelmeyince sesi kapatıyor ancak ses geldiği zaman size iletilmesi 1 saniye gibi gecikmeli gelebiliyor. Genişletmek için tıkla... Öyle görünüyor galiba böyle kullanmaya alışmam gerek.