First Lavie Decapat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, kulaklıgı alalı daha 1 ay oldu sistem sesleri az da olsa mikrofondan arkadaşlara gidiyor. Ama benim sesim gitmiyor her şeyi denedim sorun nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2023
Merhaba arkadaşlar, kulaklıgı alalı daha 1 ay oldu sistem sesleri az da olsa mikrofondan arkadaşlara gidiyor. Ama benim sesim gitmiyor her şeyi denedim sorun nedir?
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.748 Makaleler 1 Çözümler 9 10 Şubat 2023 #2 Kulaklıktan mikrofon sesini kapatmışsındır belki. Buradaki şeyleri deneyebilirsin. [Çözüldü] SteelSeries Arctis 1 Mikrofon Çalışmıyor - Ses Sorunları SteelSeries Arctis 1 mikrofonu çalışıyor mu? Sorunu yaşıyorsanız endişelenmeyin. SteelSeries Arctis 1'i oldukça kolay bir şekilde düzeltebilirsiniz. tr.letmeknow.ch
Kulaklıktan mikrofon sesini kapatmışsındır belki. Buradaki şeyleri deneyebilirsin. [Çözüldü] SteelSeries Arctis 1 Mikrofon Çalışmıyor - Ses Sorunları SteelSeries Arctis 1 mikrofonu çalışıyor mu? Sorunu yaşıyorsanız endişelenmeyin. SteelSeries Arctis 1'i oldukça kolay bir şekilde düzeltebilirsiniz. tr.letmeknow.ch
First Lavie Decapat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #3 Enahaine dedi: Kulaklıktan mikrofon sesini kapatmışsındır belki. Eki Görüntüle 1664143 Buradaki şeyleri deneyebilirsin. [Çözüldü] SteelSeries Arctis 1 Mikrofon Çalışmıyor - Ses Sorunları SteelSeries Arctis 1 mikrofonu çalışıyor mu? Sorunu yaşıyorsanız endişelenmeyin. SteelSeries Arctis 1'i oldukça kolay bir şekilde düzeltebilirsiniz. tr.letmeknow.ch Genişletmek için tıkla... yok reis o kadar cahil değilim
Enahaine dedi: Kulaklıktan mikrofon sesini kapatmışsındır belki. Eki Görüntüle 1664143 Buradaki şeyleri deneyebilirsin. [Çözüldü] SteelSeries Arctis 1 Mikrofon Çalışmıyor - Ses Sorunları SteelSeries Arctis 1 mikrofonu çalışıyor mu? Sorunu yaşıyorsanız endişelenmeyin. SteelSeries Arctis 1'i oldukça kolay bir şekilde düzeltebilirsiniz. tr.letmeknow.ch Genişletmek için tıkla... yok reis o kadar cahil değilim