Arctis 1 mikrofon ayarları

winged9

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Arctis 1 aldım BİM'den ben de. Fakat arkadaşlarımla Discord'dan konuşurken onlara bayağı sesi onlara geri gidiyor. Hem de kulaklığı böyle dibine kadar kıstığımda bile devam ediyor. Discord ayarlarından yankı şeyini falan kapadım fakat hala devam ediyor, yardımcı olabilecek var mı?

Ben de aynı sorunu yaşıyorum, çözümü bilen yok mu arkadaşlar?

Ben de aynı sorunu yaşıyorum, çözümü bilen yok mu arkadaşlar?
Ben şöyle çözdüm, Realtek'in yazılımını indirip mikrofonun ayarlarında gürültü tutma, ve eko iptalini açtığımda sorunum düzeldi. Size de yardımcı olur umarım.

Ben şöyle çözdüm, Realtek'in yazılımını indirip mikrofonun ayarlarında gürültü tutma, ve eko iptalini açtığımda sorunum düzeldi. Size de yardımcı olur umarım.
Hocam ben de almayı düşünüyorum da çözüm %100 işe yarıyor mu?

Hocam ben de almayı düşünüyorum da çözüm %100 işe yarıyor mu?
Hocam ben yaptığımda oldu. Yani benim için %100 fakat discordda da birkaç ayar yapmıştım onlar işe yaradı mı bilmiyorum. Sadece o discord ayarlarını yaptığımda işe yaramamıştı. Fakat sesi fulleyip arkada youtube videosu izlerseniz karşıya yine arada ses gidiyor.

hocam link atarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…