Trerdem Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 526 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 2023 Bekleyin göreceksiniz(!) 8 Ocak 2021 #11 Pollydrag dedi: Corsair kulaklık kırıp markanın bir üst modeline geçmek, şahsen bayağı tuhaf geldi bana. Genişletmek için tıkla... O zaman ya daha fazla bekleyip Arctis 3 alacagim ya da simdi Stinger alacağım Rampage almayi dusunmuyorum. Axii dedi: Benim drop Plus'umda mikrofonda dip ses sorunu çıktı ve iade ettim, sanırım bende hs 50 Pro alacağım. Eğer Sürat Kargo ile geliyorsa bence drop Plus almayın. Genişletmek için tıkla... Hocam sizce hs 50 mi yoksa stingermi daha iyidir.
Pollydrag dedi: Corsair kulaklık kırıp markanın bir üst modeline geçmek, şahsen bayağı tuhaf geldi bana. Genişletmek için tıkla... O zaman ya daha fazla bekleyip Arctis 3 alacagim ya da simdi Stinger alacağım Rampage almayi dusunmuyorum. Axii dedi: Benim drop Plus'umda mikrofonda dip ses sorunu çıktı ve iade ettim, sanırım bende hs 50 Pro alacağım. Eğer Sürat Kargo ile geliyorsa bence drop Plus almayın. Genişletmek için tıkla... Hocam sizce hs 50 mi yoksa stingermi daha iyidir.
Pollydrag Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 519 8 Ocak 2021 #12 @246941 sanırsam MisakiTaro Drop Plus kullanıyordu. Size kulaklığı anlatabilir.
Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 8 Ocak 2021 #13 Trerdem dedi: O zaman ya daha fazla bekleyip Arctis 3 alacagim ya da simdi Stinger alacağım Rampage almayi dusunmuyorum. Hocam sizce hs 50 mi yoksa stingermi daha iyidir. Genişletmek için tıkla... HS50 Pro çok çok daha iyi.
Trerdem dedi: O zaman ya daha fazla bekleyip Arctis 3 alacagim ya da simdi Stinger alacağım Rampage almayi dusunmuyorum. Hocam sizce hs 50 mi yoksa stingermi daha iyidir. Genişletmek için tıkla... HS50 Pro çok çok daha iyi.
Trerdem Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 526 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 2023 Bekleyin göreceksiniz(!) 8 Ocak 2021 #14 Axii dedi: HS50 Pro çok çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Te; ekk]rler sanirim onu alacagim ama ses kalitesi iyi mi dir peki. Axii dedi: HS50 Pro çok çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Klavyem İngilizce buyuzden boyle oldu.
Axii dedi: HS50 Pro çok çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Te; ekk]rler sanirim onu alacagim ama ses kalitesi iyi mi dir peki. Axii dedi: HS50 Pro çok çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Klavyem İngilizce buyuzden boyle oldu.