Arkadaşlar Arctis 1 BİM'e indirimle geliyor 350 TL'ye, aynı zamanda N11'de 675 TL'ye Corsair Void Elite var ve benim N11 için 300 TL indirim kuponum var. Sizce hangisini almalıyım? Kulaklıktan beklentim beni uzun süre götürecek ve rahat bir şeyler olması. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Bir sorum daha var. 7.1 i çok kullanacağımı sanmıyorum ve 6 yıldır g230 kullanıyorum yani anlayacağınız biraz rahatlık istiyorum. Void için çok ağır diyorlar ve bir kulaktan ses gelmeme sorunu olduğunu söylüyorlar, sizce Arctis 1 daha iyi olur mu benim için. Acayip kararsız kalıyorum.
Bir sorum daha var. 7.1 i çok kullanacağımı sanmıyorum ve 6 yıldır g230 kullanıyorum yani anlayacağınız biraz rahatlık istiyorum. Void için çok ağır diyorlar ve bir kulaktan ses gelmeme sorunu olduğunu söylüyorlar, sizce Arctis 1 daha iyi olur mu benim için. Acayip kararsız kalıyorum.
Bir sorum daha var. 7.1'i çok kullanacağımı sanmıyorum ve 6 yıldır G230 kullanıyorum yani anlayacağınız biraz rahatlık istiyorum. Void için çok ağır diyorlar ve bir kulaktan ses gelmiyor olduğunu söylüyorlar, sizce Arctis 1 daha iyi olur mu benim için. Acayip kararsız kalıyorum.
Corsair Void Pro kullandım Elite ile aralarında fark yok görünüş olarak o kadar ağır bir kulaklık değil ama boynuna vs koyuyorsan ağrıtabilir başındayken ağrıtmadı beni yaklaşık 6 saat en az kullanıyorum günlük sürekli bilgisayarda olduğum için terletme vs yapmıyor Elite al başka bakma o fiyata kaçırma derim. Ses kalitesi olsun yazılım desteği olsun her açıdan mükkemmel Corsair zaten en üst marka.
Bu cidden sorumu? Tabii ki void elite. Bir oyuncunun arctis 1 alması saçmalıktır. Onun yerine taş gibi drop plus var, sizinde yüksek bütçeniz var eee tabii ki void elite.
Bu cidden soru mu? Tabii ki Void Elite. Bir oyuncunun Arctis 1 alması saçmalıktır. Onun yerine taş gibi drop Plus var, sizinde yüksek bütçeniz var eee tabii ki Void Elite.