Şimdi büyük ihtimalle başlık birçoğunuza saçma gelecek bu ikisi karşılaştırılamaz bile diye. Şu anda kullandığım kulaklık James Donkey 712. BİM'e 350 TL'ye Arctis 1 geliyor birçoğunuzun bildiği üzere. Şu anki kullanmış olduğum kulaktıktaki tek sıkıntım deri olduğu için ve yuvarlak pedlere sahip olduğu için kulağımı acıtması. Çalışmasında falan herhangi bir sıkıntı yok. Sizce bu kulaklığı rafa kaldırıp 350 TL'ye Arctis 1 almak mantıklı mı? Tam 350 TL var elimde bu parayı da çöp etmek istemiyorum yerden bulmuyoruz sonuçta parayı. Yanlış anlamazsanız sevinirim. Teşekkürler.
Arctis 1 veya Cooler Master CH321 alınabilir. Bu arada hocam İtopya'da satılan Cooler Master CH321 model kulaklık 1-2 gün önce 299 TL'ye düşmüştü. Aceleniz yoksa indirim beklenebilir. Yeniden 299 TL'ye düşer diye düşünüyorum.
Arctis 1 veya Cooler Master CH321 alınabilir. Bu arada hocam İtopya'da satılan Cooler Master CH321 model kulaklık 1-2 gün önce 299 TL'ye düşmüştü. Aceleniz yoksa indirim beklenebilir. Yeniden 299 TL'ye düşer diye düşünüyorum.
Oval de kulağınız orta ve küçük boyutlardaysa baskı yapmıyor aksine kulağınızı sarıyor. Pandemi başından beri günde 12 saat dinlenmeden kullanıyorum hiç ağrı hissetmedim. Kulağınız aşırı büyük değilse sorun çıkarmaz, pedler zaten oldukça yumuşak.
Oval de kulağınız orta ve küçük boyutlardaysa baskı yapmıyor aksine kulağınızı sarıyor. Pandemi başından beri günde 12 saat dinlenmeden kullanıyorum hiç ağrı hissetmedim. Kulağınız aşırı büyük değilse sorun çıkarmaz, pedler zaten oldukça yumuşak.