blockdz
Hectopat
Merhaba, 2500'e ikinci el Arctis 1 Wireless buldum. Micro USB şarjı. Bu yılda alınır mı hala?
@Smmmhunter
@Smmmhunter
Son düzenleme:
Alınmaz. O fiyatlara Wireless kulaklıklar bulunabiliyor indirim zamanında.Merhaba, 2500'e ikinci el Arctis 1 Wireless buldum. Micro USB şarjı. Bu yılda alınır mı hala?
@Smmmhunter
Alınmaz. O fiyatlara Wireless kulaklıklar bulunabiliyor indirim zamanında.
![]()
Corsair HS55 Surround Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS55 Surround Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS55 Surround Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.983,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Corsair HS75 XB Wireless CA-9011222-EU Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS75 XB Wireless CA-9011222-EU Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS75 XB Wireless CA-9011222-EU Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus TUF Gaming H3 Wireless 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming H3 Wireless 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming H3 Wireless 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.368,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Arctis 1 Wireless yerine bunlar alınabilir.
Hayır değmez. Gördüm onu da. Bilerek önermedim. Bana tam bütçe verirseniz başka seçeneklere de bakarım.Sağ olun hocam. Peki Razer Barracuda X bütçeyi artırmaya değer mi?
Hayır değmez. Gördüm onu da. Bilerek önermedim. Bana tam bütçe verirseniz başka seçeneklere de bakarım.
Şahsen kendi kullandığım da bu. Mart ayında İtopya'dan indirimde 2000TL'ye almıştım.Bütçem 3-4 arası. Eğer attıklarınızla aralarında çok fark olmazsa onlardan birini de alabilirim hocam.
Şahsen kendi kullandığım da bu. Mart ayında İtopya'dan indirimde 2000TL'ye almıştım.
İçinden kılıfı Type-C to USB adaptörü kabloları vs geliyor. Gayet rahat. Buna da bakabilirsiniz.
![]()
Asus Rog Strix GO 2.4 USB-C Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Strix GO 2.4 USB-C Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix GO 2.4 USB-C Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.789,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sağolun hocam kullandığınızı almaya karar verdim. Kullandıktan bir süre sonra ağrı yapıyor mu?Şahsen kendi kullandığım da bu. Mart ayında İtopya'dan indirimde 2000TL'ye almıştım.
İçinden kılıfı Type-C to USB adaptörü kabloları vs geliyor. Gayet rahat. Buna da bakabilirsiniz.
![]()
Asus Rog Strix GO 2.4 USB-C Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Strix GO 2.4 USB-C Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix GO 2.4 USB-C Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.789,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hayır ama tek eksisi pedleri deri ve değişmiyor. Direk yapıştırılmış. Bunu bilerek alın. Çok terleme yapmıyor ama. ANC varmış gibi de ses kesiyor.Sağolun hocam kullandığınızı almaya karar verdim. Kullandıktan bir süre sonra ağrı yapıyor mu?
Hayır kullanmadım.Üstteki H3 iyi midir kullandınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.