Arctis 1 Wireless hala alınır mı?

blockdz

Hectopat
Merhaba, 2500'e ikinci el Arctis 1 Wireless buldum. Micro USB şarjı. Bu yılda alınır mı hala?

@Smmmhunter

Son düzenleme:
Merhaba, 2500'e ikinci el Arctis 1 Wireless buldum. Micro USB şarjı. Bu yılda alınır mı hala?

@Smmmhunter
Alınmaz. O fiyatlara Wireless kulaklıklar bulunabiliyor indirim zamanında.

Arctis 1 Wireless yerine bunlar alınabilir.

Sağ olun hocam. Peki Razer Barracuda X bütçeyi artırmaya değer mi?

Hayır değmez. Gördüm onu da. Bilerek önermedim. Bana tam bütçe verirseniz başka seçeneklere de bakarım.

Bütçem 3-4 arası. Eğer attıklarınızla aralarında çok fark olmazsa onlardan birini de alabilirim hocam.

Bütçem 3-4 arası. Eğer attıklarınızla aralarında çok fark olmazsa onlardan birini de alabilirim hocam.
Şahsen kendi kullandığım da bu. Mart ayında İtopya'dan indirimde 2000TL'ye almıştım.
İçinden kılıfı Type-C to USB adaptörü kabloları vs geliyor. Gayet rahat. Buna da bakabilirsiniz.

Üstteki H3 iyi midir kullandınız mı?

Sağolun hocam kullandığınızı almaya karar verdim. Kullandıktan bir süre sonra ağrı yapıyor mu?

Sağolun hocam kullandığınızı almaya karar verdim. Kullandıktan bir süre sonra ağrı yapıyor mu?
Hayır ama tek eksisi pedleri deri ve değişmiyor. Direk yapıştırılmış. Bunu bilerek alın. Çok terleme yapmıyor ama. ANC varmış gibi de ses kesiyor.

Üstteki H3 iyi midir kullandınız mı?
Hayır kullanmadım.

Artics 1 modelinin kafa bandında kronik kırılma sorunu var diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…