AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.630 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #11 murathanc dedi: Ah o kablosuz olsaydı zaten düşünmeden alacaktım. Wireless a da gerek yok hani bluetooth bile olurdu Her kuruşu hak ediyorndiyorsunuz yani öyle mi? Genişletmek için tıkla... 4600 TL gibi bir fiyatı kulaklıklar genel olarak hak etmiyor düşüncesindeyim ancak kesinlikle üzmeyecek bir ürün. Bütçe varsa alınıp ömürlük kullanılır.
murathanc dedi: Ah o kablosuz olsaydı zaten düşünmeden alacaktım. Wireless a da gerek yok hani bluetooth bile olurdu Her kuruşu hak ediyorndiyorsunuz yani öyle mi? Genişletmek için tıkla... 4600 TL gibi bir fiyatı kulaklıklar genel olarak hak etmiyor düşüncesindeyim ancak kesinlikle üzmeyecek bir ürün. Bütçe varsa alınıp ömürlük kullanılır.
Foreverthe Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 769 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #12 Nova 4 var hocam wireless olarak yeni çıktı. Nasıldır hiç bilmiyorum, G435 var şuan bende ona geçesim var bir değerlendirin derim.
Nova 4 var hocam wireless olarak yeni çıktı. Nasıldır hiç bilmiyorum, G435 var şuan bende ona geçesim var bir değerlendirin derim.