Arctis 1 Wireless vs Stinger Core Wireless

Arctis 1 Wireless kullanıyorum. Şarjı birkaç gün Full kullanımda gidiyor çok iyi. Her cihaza bağlanılabiliyor olması güzel. Açma kapama düğmesi birazcık sinir edici birazcık tırnakla basmak gerekiyor her seferinde. Oyunlarda performansı 7/10

Arctis 1 ve Arctis 3 modelleri asla fiyatını hak eden modeller değil, birinde mikrofon sorunları var birinde bass tiz sorunları var. Ancak diğer kulaklık hakkında fikrim yok, ha eğer ki wireless şart değil; bütçeyi arttırıp arctis 5 al, geç derim.

Kullanıyorum memnunum.

HyperX Cloud 2 kullanıyorum. 7.1 hariç mükkemel kulaklık olduğunu söyleyebilirim.
Fiyattan dolayı attığım 2 kulaklık ilk tercihim olur, ancak bir sorunları olduğu ortaya çıkarsa Cloud 2 alabilirim, ayrıca bazı kulaklıkların (uzun kullanımda) şu kısımlarında sorun çıkabiliyor o yüzden pek alasım gelmedi bunu bakınca.

1677441952787.png

Arctis 1 ve Arctis 3 modelleri asla fiyatını hak eden modeller değil, birinde mikrofon sorunları var birinde bass tiz sorunları var. Ancak diğer kulaklık hakkında fikrim yok, ha eğer ki Wireless şart değil; bütçeyi arttırıp Arctis 5 al, geç derim.

Sahsen mikrofon bass tiz sorunlari yasamadim. Genel performansi orta derecede fiyatina gore normal bir kulaklik.

Arctis 1 ve Arctis 3 modelleri asla fiyatını hak eden modeller değil, birinde mikrofon sorunları var birinde bass tiz sorunları var. Ancak diğer kulaklık hakkında fikrim yok, ha eğer ki wireless şart değil; bütçeyi arttırıp arctis 5 al, geç derim.

Kullanıyorum memnunum.
Bütçem 2500 (mümkünse daha düşüğe bir şeyler almak istiyorum) ve kablosuz olması şart, çünkü şu ana kadar kullandığım bütün kulaklıklar (özenli kullanmama rağmen) kablosu sebebiyle kullanılamaz hale geldi, kablolu kulaklıkların sonu eninde sonunda aynı oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı