Arctis 3 7.1 sorunu ( testi)

PrimitiveX

Kilopat
Merhabalar biliyorum defalarca bu konu açıldı fakat yeni model için gerçek bir çözüm bulamadığım için...
Engine artık kullanamıyoruz... Peki çözüm ne ve çözümden sonra bu işi test etmenin yolu var mıdır? YouTube 2.1 veriyor diyorlar tüm videoları dinledim 360 derece ses geliyor gibi fakat;

Buradan 'Sına' dediğim zaman sadece 2 sesi veriyor yani aktif degil mi? Bunu yaptığım zaman da "Kulaklıklar için Windows Sonic" kapanıyor... Çözemedim ben bu işi her formatta aynı sorun...

Bu uygulama için de aynı şey geçerli. Kulaklıklar için Windows Sonic açıkken 7.1 tıklanmıyor, stereo gösteriyor. Bu özelliği kapatıp 7.1 testi yapınca da 2 hoparlör ses veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam yakın zamanda bende arctis 3 2019 edition aldım fakat mikrofonu algılandığı halde hiiiç ses almıyor. Mikrofonu boğazıma kadar sokup bağırınca biraz ses gidiyor sadece. Bu konu hakkında bir bilgin varmı ?

Ses Denetim Masası - yukardan ''Kayıt'' tabı - mikrofona sağ tık - özellikler - düzeyler tabı

Buradan düzeyleri artırıp deneyin isterseniz . Dinle kısmından kendinizi dinlerken de ses gelmiyorsa belki arızalıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…